Виж трейлъра на новия филм за Тупак!

Уточняваме - нищо от това не значи, че той всъщност е умрял, нали

07 април 2017

Жанрът "кино документалистика на музикална тема" никога не ни е вдъхвал кой знае колко доверие, затова със сериозна тревога изгледахме официалния трейлър на новия филм за Тупак Шакур, наречен All Eyez On Me. 

В клипа ранният живот на рапъра (в ролята Деметриъс Шип Джуниър) е подчертан с думи на доведения му баща, активиста Мутулу Шакур (Джейми Хектър), който казва: "Трябва да заставаш зад нещо. Трябва да живееш за нещо, и трябва да бъдеш готов да умреш за нещо."

По-късно виждаме Тупак в компанията на Notorious B.I.G. (в ролята Джамал Уулърд, който игра Биги и в Notorious... доста тъп биографичен филм, честно казано). "Разполагаме с голяма платформа", казва му. "Използвай тази платформа, за да променим нещата."

Макар да продължаваме да бъдем леко скептични, поне един човек смята филма за потенциален успех - рапърът (и член на актьорския ансамбъл) The Game използва профила си в Instagram, за да заяви: "Филмът за Тупак е истинската работа - на тоя фон лайняния филм за Биги изглежда като анимация!"

Американската премиера на All Eyez On Me е на 16 юни

https://youtu.be/GRgua3A3XOE

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ицо Хазарта ексклузивно за ESQUIRE!

Римата на нашето недоволство!

Ние сме музика!

Къде е пресечната точка между науката за мозъка и психологията на музиката?