Бира за голямата битка

Пивоварната Ommegang пуска на пазара бира, посветена на предстоящия последен сезон на „Game of Thrones"

Борбите за Железния трон и безкрайните битки на героите от сериала „Game of Thrones" могат да накарат дори зрителите да ожаднеят. Майсторите от пивоварната Ommegang добре знаят това и до този момент са създали по една специална тематична марка бира за всеки сезон от сериала.

Бира за голямата битка
Три други бири на Ommegang, отново посветени на „Game of Thrones"

До този момент пивоварната бе създала бири, като „Hand of the Queen Ale" и „Mother of Dragons Porter", но за последния сезон от „Game of Thrones" те са приготвили нещо наистина специално. Техният нов продукт ще се казва „For The Throne" и тази бира ще бъде първият опит на Ommegang с обща ферментация. Златистият ейл с 9,5% алкохолно съдържание e създаден от сока на винените сортове грозде пино гриджо и вионие, след което е бутилиран за допълнително отлежаване с мая от шампанско.

аяа
Бирата „For The Throne"

Това звучи също толкова грандиозно, колкото обещава да бъде и последният сезон на „Game of Thrones", който започва на 14 април по HBO. Бирата „For The Throne" ще бъде достъпна в пивоварната от 8 март, а на пазара ще излезе в началото на април.

ОЩЕ ОТ Питиета

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Най-скъпото не е най-добро

Уискито на Lidl „Queen Margot" неочаквано спечели състезанието Best Scotch Whisky

Eдно наливно пиво, моля!

Сайт показва каква наливна бира има в баровете днес