Бирата на Metallica дойде в София

Виж къде можеш да опиташ Enter Night още утре

В началото на годината титаните Metallica съобщиха, че си партнират с американската крафт пивоварна Stone Brewing Company за бира в стил Pilsner. Разбирай, че "Enter Night" e класическа светла бира... но не съвсем. Защото все пак говорим за една от по-добрите крафт пивоварни в Щатите. Те са си позволили да разнообразят традиционния, но леко скучен стил с допълнително сухо охмеляване с немски и американски хмелове, които придават дълбочина на пивото, като оставят бирата все пак напълно достъпна за любителите на традиционния бирен вкус. "Enter Night" идва с алкохолно съдържание от 5,7% в опаковка от 0,5л., както и наливна.

Бирата на Metallica дойде в София

Добрата новина е, че от утре, 10 април, ще можеш да си купиш "Enter Night" в магазин Nosferatu на бул. "Патриарх Евтимий" 28. И мястото не е случайно - в магазина, освен че е специализиран само в крафт бири, традиционно се слуша само рок и метъл музика, а както подсказва и името, той има специално отношение и към класическите филми на ужасите. Там можеш да намериш и други бири от Stone, както и селекция от специални бири от още десетки пивоварни от България, Америка, Холандия, Естония, Германия.

Enter Night

Така че, ако си жаден за Metallica, още утре, в ранния следобед ще можеш да си купиш кенче (или някое от специалните предложения за опаковки от 6 и 12 кена), да си пуснеш Metallica и да се насладиш на любимата банда с нейна специална бира.

ОЩЕ ОТ Питиета

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Респект за майстора

Новият продукт на водещата компания за ръжено уиски WhistlePig е в чест на легендарния майстор на уискито Дейв Пикерел

Уискито на Боб Дилън

Музикантът е собственик на марката „Heaven’s Door", а в следващата нейна дестилерия ще има концертна зала, ресторант и арт център с творбите на самия Дилън