Биреният влак отново тръгва

Влакът на крафт бирата Durango Brew Train пътува през Колорадо, като една подвижна мечта за феновете на пенливата течност

Стефан Стефанов 16 април 2019

Изглежда идеята хората да се возят в старовремски влак и да пият алкохол на корем става все по-популярна в Америка. Durango Brew Train е поредният предприемчив бизнес, който би прозвучал като мечта за всички почитатели на крафт бирата.

Биреният влак отново тръгва

Дизеловият влак с парен локомотив изглежда като от 20-те, но определено предлага уюта на 21 в. Биреният влак тръгва от град Дуранго  в щата Колорадо, а през цялото време производители на бира се качват на него и носят алкохол, собствено производство. Те разказват на пътниците за процеса на създаване на бирата и им дават да опитат от стоката си, разбира се.

яаяа

Освен хапване и пийване на влака, за пътниците има организирана спирка в каньона Каскейд в Националната гора на Сан Хуан. За час и половина на това място хората могат да си починат, да хапнат, да послушат музика на живо и да…пийнат още бира.

оао

Durango Brew Train осъществи първото си пътуване миналата година, но през 2019 г. кандидат-пасажерите са още повече, затова влакът ще тръгне на бирения си път девет пъти между юни и август и още два пъти през есента.

ая

Билетът за Durango Brew Train е 139 долара и това е билет за мечта.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Запознай се с байжиу

Това е най-консумираната алкохолна напитка в света, а произходът ѝ е…Китай

Рок текилата

Новата текила на бившия вокалист на Van Halen Сами Хагар скоро ще бъде на пазара