Рецептите на Снууп Дог

Рапърът издава готварска книга

22 октомври 2018

Рапърът издава готварска книга

Надали преди 25 години, когато чухме за пръв път Снууп Дог да рапира вулгаризми в "Who Am I (What's My Name)?" и след като си изгради образа на джойнт-икона, сме очаквали, че две десетилетия по-късно ще четем кулинарните му съвети. Но е факт - утре излиза първата му готварска книга "From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's Kitchen" (поръчай от Amazon).

Рецептите на Снууп Дог

В книгата си Калвин Кордосар Броудус Джуниър, както е истинското име на рапъра дава 50 рецепти от личната си кухня. И това не е чак такава изненада. 46-годишният Снууп Дог е телевизионна половинка на Марта Стюарт в предаването "Potluck Dinner Party" по VH1, което дори беше номинирано за Еми. А Стюарт е автор на предговора в книгата на партньора си.

"Да знаете, в кухнята съм истински пожар. В книгата ще видите 50 от любимите ми рецепти." Изненадата? Няма нито една рецепта, включваща канабис. Но за сметка на това има изкусителни идеи за ребърца, хрупкаво пилешко, салата Цезар, филе миньон или сандвичи. И, разбира се, задължителни десерти като браунита и сладолед.

ОЩЕ ОТ Храна

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Първородният грах

Инцидентният готвач с Ръсел Норман

Кокаинов бургер в чест на Пабло

Австралийски ресторант обяви в менюто си скандален хамбургер, вдъхновен от легендарния колумбийски наркобарон