Изкуство в чиния

Таен японски майстор е автор на една вкусна комбинация от кулинария и изкуство

Сашими е японски деликатес от сурова риба, който е нарязан на малки парчета, защото, според японците, това е най-добрият начин да бъде усетен вкусът на морската храна.

Изкуство в чиния

Един кулинарен артист, останал известен в интернет просто като mikyoui0, е искал да научи сина си как да приготвя сашими. За да не стане скучно на момчето, бащата е решил да добави щипка изобретателност към обучението и започнал да  нарязва и подрежа храната, така че да я оформя в различни фигури.

ффх

Очевидно е, че въображението на японеца буквално е експлоадирало, като е оставило след себе си една вкусна комбинация от кулинария и изкуство.

ээф

ОЩЕ ОТ Питиета

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кокаинов бургер в чест на Пабло

Австралийски ресторант обяви в менюто си скандален хамбургер, вдъхновен от легендарния колумбийски наркобарон

Текила Експрес

Кой не би се качил на влака към родината на огнената напитка?