Микро място с макро музика

Горещата точка на София за винили, крафт бира и парти

Ивайло Александров 29 октомври 2019

В самото сърце на София от няколко месеца пулсира място, което събира в себе си магазин за плочи - нови и втора ръка, бар с напитки за всеки вкус и свободно пространство за тематични партита и концерти. И ако досега не си чувал за Micro, можеш много лесно да се ориентираш, ако отидеш до ъгъла на Кърниградска и Витошка (отдясно, ако гледаш към Витоша).

Микро място с макро музика

В Micro можеш да идеш не само, за да разгледаш плочите (и евентуално да си купиш една-пет) - на място можеш да попаднеш на някой In - Store Session с авторска музика - хаус, фънк, соул, диско или просто да пиеш бира. А можеш да посетиш някое голямо парти уикенда, или някоя изложба през седмицата. Неслучайно точно там беше и партито на Esquire за петия ни рожден ден. Micro пулсира в ритъма на града.

micro

Ако искаш и конкретна причина за среща - този уикенд, на 2 и 3 ноември ще има Micro Битак. В двата дни ще се вихри разпродажба на плочи, винтидж дрехи, ръчно изработени бижута, дизайнерски предмети, натурални продукти, вещи за дома, картини и илюстрации, домашно приготвени храни и напитки. И не на последно място - компания от хора, с които ще имаш за какво да си говориш или дори обмениш познания и вещи. Началото е в 15:00 ч. и двата дни, а събитието във Facebook е тук.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пълна програма

Тази седмица е културно разточителна

Чорапите на Metallica

Защото е тарикатско на краката ти да пише "Kill 'em All"