Кои са любимите ти места?

Гласувай и спечели страхотни награди

В самото начало на годината Go Guide са готови да раздадат своите призове на софийските заведения за отминалата 2018. И както винаги, оценката даваш ти, избирайки сред любимите си места, разделени по категории като пицарии и пастичерии, BBQ & Grill, морска кухня, кафетерии, коктейл барове, клубни сцени с музика на живо.

Кои са любимите ти места?

Гласуването започва на 11 януари и ще продължи до 11 февруари на специалния сайт awards.goguide.bg, а в списанието можеш да прочетеш повече за всяко номинирано заведение. Go Guide добре знаят, че задачата е отговорна към всички, затова и ще се отблагодарят на всеки, споделил своето лично мнение, давайки му възможността да спечели един от 90-те ваучера за консумация в някое от номинираните заведения на стойност 50лв. или да посрещне годината с чисто нов Samsung Galaxy Note9.

Не пропускай да дадеш и ти гласа си за своето любимо заведение на awards.goguide.bg, като не забравяш, че условието вотът ти да бъде зачетен е да гласуваш на всеки отделен слайд във всички категории.  По този начин подкрепяш не само бизнеса и кулинарната култура на София, ами и себе си - от мнението ти зависи какво ще бъде нивото на гастро картата, по която после всички заедно ще се разходим. 

ОЩЕ ОТ Питиета

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Рецептите на Снууп Дог

Рапърът издава готварска книга

Виж кои са най-скъпите ресторанти в света

Цените в менюто във всеки един от тях са наистина шокиращи