Място под дъгата

Зала Rainbow Plaza e идеалното място за всяко събитие

Esquire 29 ноември 2019

Всеки от нас, на когото се е налагало да се занимава с организиране на социално събитие, се е сблъсквал с въпроса „всичко добре, но къде?”. Ако е конференция, се търси подходящо оборудвано пространство, ако е бизнес среща, е необходимо спокойствие и удобство за презентации и евентуални демонстрации, ако е културно събитие, са необходими екрани, проектори, озвучаване. Дори празнични вечери по различни поводи имат характерни особености. Затова, ако си попадал в такава ситуация, нека отговорим на въпроса „Къде?”

Място под дъгата

Зала Rainbow Plaza плаза разполага с отлична сцена с елегантен подход към нея и видимост от различните места в залата.  Мултимедийна инсталация с Full HD резолюция и формат 16:9 с визуализация на големи екрани гарантира, че презентацията ти или концептуалните визуализации ще имат нужното въздействие върху публиката. Сценичното осветление подсигурява ефектната визия или необходимия акцент на събитието. А озвучаването впечатлява със своите 50 kw RMS и може да бъзе приспособено както за концерти и партита, така и за конференции, семинари и презентации. Технически екип със солиден опит в осигуряването и провеждане на събития, като конгреси, семинари, презентации, концерти, партита,  коктейли  и вечери гарантира отлично ниво на изпълнение и протичане на събитието.

Rainbow Plaza

Основната зала е с капацитет до 550 човека в конферентно подреждане на пространството. При официална вечеря осигурява маси и столове до 400 човека - коктейл на високи маси и бюфет до 700 човека. А сватбените тържества проведени в Rainbow Plaza са съвсем различна категория и са оставили ярък спомен на гостите на тези така важни събития. От Rainbow Plaza отделят особено внимание на храната, като всичко се приготвя на място в кухнята, под изключителен контрол за качество.

Ако ти предстои организиране на събитие, можеш да се свържеш с Rainbow Plaza на rainbowplaza.bg или телефон 0886 46 10 75.

ОЩЕ ОТ Храна

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Микро място с макро музика

Горещата точка на София за винили, крафт бира и парти

Коледен базар в бар

The Wrong Bar канят на традиционното си събитие