Обичаш Stranger Things? Виж това

Десет страхотни подаръка за фенове на сериала

01 октомври 2018

Десет страхотни подаръка за фенове на сериала

Ясно е, че ще има трети сезон на носталгично-осемедесетарския уютен хорър сериал "Stranger Things" още преди лятото на 2019. Дори продуцентите обещават, че историята ще приключи едва след четвърти или пети сезон. А ако и ти си фен, разгледай тези подаръци, които биха зарадвали всеки, влюбен в историята за паралелния свят Upside Down и смелите хлапета, които прекрачват границите му.

Обичаш Stranger Things? Виж това

Саундтракът на шарен винил Вероятно чудесният саундтрак на "Stranger Things" е едно от първите неща, свързани със сериала, които си си купил. Но това специално издание идва на двойна плоча, при това с разкошно оцветен винил. Вътре влизат 39 парчета, постер и картички с героите от филма. Цена 60 долара

Тениска Upside Down Издържана в сив памук, върху който черно-бяло-оранжевият печат стои убийствено, тази тениска е за истински фенове.

Цена 13 долара

Чаша Bitchin' Коронната реплика на Елевън от втори сезон Bitchin' си отива с чашата за кафе както и самото кафе в нея.

Цена 10 долара

Кейс за iPhone Шапката на дъстин, колелото, колендите лампички - всяка апликация на този кейс за iPhone намигва към сериала.

Цена 35 долара

Основната игра Dungeons & Dragons Настолната игра на поколенията хлапета от 70-те и 80-те е Dungeons & Dragons. Включително на героите от "Stranger Things". Базовата игра, без разширенията е отлично начало за начинаещи. И все още е силно пристрастяваща.

Цена 22 долара

Пуловер Hawkins Middle School AV Club Със сигурност не си учил в Hawkins Middle School като героите от сериала, но това не пречи да се сдобиеш с този така автентично-осемдесетарски изглеждащ пуловер.

Цена 26 долара

Карти за игра Eggo В тази игра трябва да се отървеш от всички Eggo карти. И да, тематично вдъхновени са от "Stranger Things".

Цена 13 долара

Монополи Stranger Things Логично, вече има и монополи по "Stranger Things". Правилата са като в класическата игра, но вместо с улици и квартали, се сдобиваш с локации от сериала.

Цена 22 долара

Класическа аркадна игра Независимо дали ще хванеш Pac-Man или Centipede, удоволствието от старите аркадни игри е същото, каквото и преди 30 години. Вярно е, че тук тогава имахме неща като Ну, погоди! Или незнайно откъде попаднала китайска джитка с кола или космически кораб, но да, можеш спокойно да изиграеш няколко нива и ще си съвсем в духа на времето.

Цена 15 долара

The Book of Barb Барб най-сетне получи заслуженото внимание с книга за живота в неочакваната звезда от сериала.

Цена 6,67 долара

ОЩЕ ОТ Автомобили

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Лоръл и Харди отново на екран

Виж първи трейлър за филма за великото дуо

Излиза игрален филм за Елтън Джон

Тарън Еджертън ще играе поп звездата в "Rocketman"