Общо кратко

Как да носим къси крачоли правилно

19 април 2018

Как да носим къси крачоли правилно

Ето го, дойде топлото време и вече можем да обуем панталоните с по-малко плат и повече личен крак. Ако е нужно е да се сдобиеш с някой и друг нов чифт, чети надолу.

Носенето на къси панталони може да вкара в ужас дори и по-стилно облечените от нас. Защото като влезеш в зоната на краткия крачол, много неща могат да се объркат. Но бъди спокоен, ние сме тук за теб.

Открий точния стил за теб Някои момчета предпочитат елегантни кройки и при късите панталони. Други си падат по уличната мода и деним до колената. И двете са съвсем приемливи и за щастие има много варианти.

Общо кратко

За да си сигурен, че ще се чувстваш удобно, а не като повод за сочене с пръст, потърси къси панталони подобни на тези, които носиш и в студените месеци. Това означава, че по-консервативните мъже е добре да погледнат към класически памучни форми, свободно обличащите се могат да се насочат към деним или кино панталони, а отворените към риска са свободни да пробват по-ярки щрихи. Само не твърде ярки.

Mr P. Garment-Dyed Cotton Twill Shorts от Mr Porter Цена 65 паунда

Вземи правилната дължина За разлика от стила на късите панталони, с дължината няма накъде толкова да мърдаш. Ако са твърде къси, рискуваш да те гонят от обществени мероприятия, малко по-дълги и ще си като човек, който ей сега ще си отвори кутийка Monster и ще си пусне компютъра да разцъка малко Warcraft.

Гледай да уцелиш онази точка няколко сантиметра над коляното и още толкова под средата на бедрото. Ако го постигнеш, ще си оставиш повече опции за останалата част от облеклото. Не забравяй подгъва, ако кройката го позволява.

Éditions M.R Pleated Gingham Cotton Shorts от Matches Fashion Цена 165 паунда

Тенденциите се отнасят и до късите панталони Има безкрайно много варианти за късите панталони, без да стигаш до пирлепналите и много скъсени гащи, които отвъд океана наричат hot pants и стоят изключително добре... на стегнато дамско дупе.

Летните тенденции са абсолютно валидни и в този случай. Спокойно можеш да се насочиш към вертикално райе, едноцветни светли панталонки или бледи нюанси на розовото, както при Tom Ford, Versace или Ermenegildo Zegna. Лятото е цветен сезон все пак.

Не забравяй чорапите Когато асфалтът вземе да се топи, рязко скъсяваме всички слоеве дрехи. Включително и на стъпалата. Тоест, освен ако не си със сандали или чехли (умоляваме те, никога не носи такива извън плажа), не пренебрегвай чорапите.

Терлиците са предпочитани за сезона. Те покриват ходилото и пръстите, но остават скрити в маратонките. Ако обаче се насочиш към чорапи със стандартна височина, избери едноцветни, за да не разсейваш общия ти аутфит. На спортните емблеми мястото им не е върху глезена ти.

Комплект от 4 чифта терлици от M&S Цена 8 паунда

Плувките работят и на сушата Стига да не си избрал хавайки, напомнящи Копакабана парти, можеш да носиш и плувки. Но имай предвид, че правилният избор е трудна работа в този случай.

Първо, следвай споменатото преди малко правило за дължината. След това идва десенът. Ако са твърде крещящи, значи са подходящи за тийнейджъри, не за теб, господинчо. Това включва и флорални мотиви като палми, орхидеи или листа канабис индика. Потърси класически десен или тъмен цвят. Това не само би туширало водолюбивата текстура на плата, но и стават по-лесни за комбиниране с горната част от облеклото ти.

Някои варианти са напълно забранени Зад всеки зле облечен мъж стои чифт къси панталони със странични джобове. Или три-четвърти панталони, в комбинация със суитчър на кръста. Сърфистките панталони също са табу.

Накратко казано - има варианти, които е добре да забравиш. Все пак опциите, с които да бъдеш едновременно стилен, и да не се свариш в дрехите си, не са никак малко. Само не поглеждай към нищо отпреди 2010.

Виж какво е стилно да носи на китката си един мъж

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Tрик с китката

Обърни внимание какво и как носиш на нея

По дрехите посрещат

Какво да носиш на интервю за работа