По мярка

Бански гащета за възрастни. Наистина

06 юли 2018

Бански гащета за възрастни. Наистина!

Доживяхме да видим бански гащета за възрастни, които стоят добре и са с принтове, по-ярки и блестящи от слънцето над главата ти.

Освен ако не пориш вълните със сърф, не ти препоръчваме да слагаш сърфистки бански (дори май въобще не е желателно да го правиш). Тези гащета стоят добре само на мъже с наистина изваяно, атлетично тяло. При нас, простосмъртните, шортите, чиито крачоли стигат до под коляното, ни карат да изглеждаме тантурести. Ниската талия също работи по-скоро в наш ущърб.

По мярка

Като всичко останало в летния ти гардероб и облеклото ти за плажа трябва да бъде добре скроено и в крак с времето. Orlebar Brown ти дава точно това – къси бански гащета за големи мъже, които стоят еднакво добре на пясъка и във водата. Брандът е познат и със смелите си принтове, като тази година си партнира с фотографа Слим Арънс – неговите модели навяват лек летен ескейпизъм. Ако пък си от мъжете, които обичат да експериментират и се чувстваш достатъчно силен с дизайна, пробвай разработената от марката програма  Snapshorts. Тя ти дава уникалната възможност да влезеш в ролята на Слим Ааронс, като качиш правена от теб снимка, която услужливите Orlebar Brown ще принтират върху поръчания от теб чифт бански. В случая не си и помисляй да си правиш селфи.

Бански гащета oт orlebarbrown.com

ОЩЕ ОТ Спорт и здраве

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Красива игра

11 от най-красивите футболни фланелки на всички времена

Грабни ги и ги сгъни

Първите очила на Canali дават сериозна заявка за успех