Бодра смяна

Виж обновената гама на Fossil за есента

13 август 2018

Виж обновената гама на Fossil за есента

Макар и със закъснение, лятото дойде и те кани на път, море, планини, излети и туризъм. Само че, докато си зает да планираш маршрути и отпуски, а след това да ги осъществяваш, септември чука на вратата, а с него идват и есенните тонове в дрехи и аксесоари.

Бодра смяна

Затова, вместо теб сканирахме внимателно есенната колекция на Fossil – едни от майсторите на ръчните часовници и аксесоари за мъже и жени. Верни на стила си, за есенния сезон те са заредили отлично отиващи си тонове и форми, за да може стилът ти да е в пълен нюансов синхрон с най-богатия на цветови гами сезон.

В новата си линия Fossil сливат меки земни тонове и ефирните цветове на небето и водата. С нюанси на тюркоаз, масленозелено или нежно таупе, най-популярните им часовници и аксесоари са с нова есенна премяна. За идващия сезон всеки може да намери точната комбинация, най-подходяща за стила и настроението му. И, разбира се, всичко е произведено от висококачествени материали, така че не просто да ти стоят елегантно, но и да са достатъчно издръжливи, че да ти правят компания дълго време.

Разгледай моделите в галерията ни и научи повече на beposh.bg/Fossil

ОЩЕ ОТ Спорт и здраве

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Мъжки задължения

Вещите, които всеки мъж трябва да има в гардероба си

Бялото братство

Да, може да си облечен в бяло от глава до пети, без да приличаш на сводник във ваканция. Първа стъпка: заиграй се с нюансите и материите (и си купи стик за премахване на петна)