Мъжки задължения

Вещите, които всеки мъж трябва да има в гардероба си

10 август 2018

Вещите, които всеки мъж трябва да има в гардероба си

Списъкът с нещата, които стилният мъж обезателно трябва да притежава, не е особено дълъг. От прости (но висококачествени) ризи, през чино панталон с точна дължина, та до единственият костюм, чиято липса не можем да извиним, ето ти 20 основни елемента, които бележат базата на мъжкия стил.

Бяла button down риза

Мъжки задължения
Малко са дрехите, които не биха си отивали с нея. Ще придаде по-лека визия на костюма ти, ще си отива с пуловер, ще стои отлично и със стеснени чино панталони. А ако се чудиш какво е bottom down - това е риза с копчета на яката, които помагат да я държиш прибрана. Потърси модел от плътен, но мек памук.

Бледосиня риза

Основна част от облеклото в работната седмица. Носи я с бежов, сив или тъмносин костюм, вратовръзка в по-тъмните тонове на синьото и търпеливо изчакай да те повишат.

Chambray grandad collared shirt

Този тип памучна риза може и да не е сред най-изисканите части на облеклото, но е адски удобна и върви почти с всичко в гардероба ти. А заради материята на обработения по този начин памук, можеш спокойно да я носиш и с деним.

Тъмносиня блуза с широко деколте

Да, вече казахме, че бялата button down риза е най-гъвкавата дреха в гардероба ти. Но памучната блуза с широко деколте може да се носи с всичко, включително и през зимата, и през лятото. Няма грешка с нея.

Тесни тъмносини чино панталони

Отлична алтернатива на джинсите, когато не трябва да носиш официален панталон. Чино панталоните са чудесен избор и през зимата, и през лятото. Върви идеално с риза, риза и палто, тениска, тениска и яке - вариантите са много.

Вълнен панталон

С бяла риза, със загащена тениска с широко деколте или с тъмносин пуловер, един чифт от сиви фланелени панталони е идеалната граница между свободен и формален стил.

Петролено син костюм

Ако носиш костюм на работа (или пък ако не носиш), трябва да притежаваш такъв.

Яке от деним

Якето от деним е по-лесно за носене, отколкото предполагаш. Можеш да го сложиш под тъмен блейзър, върху тънък пуловер или върху проста тениска и спокойно да обуеш джинси в различен нюанс на денима. Така ще си кежуъл, но доста стриктно контролиран от теб.

Кафяви велурени боти

Дискретни, шикозни и отиващи си както с панталон, така и с джинси. Хубавият чифт челси боти е целогодишен отличник. Най-хубавото е, че вървят без връзки.

Семпли маратонки

Те говорят сами за себе си. Вземи си един бял чифт, обуй го и облечи каквото ти хрумне от гардероба. Ще видиш как подчертават всяка дреха, стига да си намерил напълно изчистен бял модел.

Кафяви кожени обувки

Отличен избор, допълващ тъмносиния ти костюм, сив панталон или джинсите.

Класически официални черни обувки

Всеки мъж има нужда от такива. Достатъчно семпли са, за да се носят с костюм, но елегентната им форма позволява да ги комбинираш и със смокинг. Носенето им с джинси си е на твоя отговорност.

Тесни индиго джинси

Добрият чифт джинси трябва да е тесен, но не плътно по крака, здрав, но не твърд като дъска и, разбира се, син.

Хубава бяла тениска

Когато е от висококачествена материя и изработка, тя ще върви с всичко, което притежаваш. Просто задели малко повече пари, за да се сдобиеш с дреха от висококачествен памук. Не само защото кожата ти ще се чувства чудесно в по-добра тъкан, а и защото пералнята не щади евтиния памук.

Бежов тренчкот

Идеален за пролетта, добрият тренкот с двуредово закопчаване ще те пази от дъжда, като едновременно с това ще стои върху костюма ти еднакво добре, както и върху джинси и бяла тениска.

Бомбър

Вярваш или не, бомбърът е съществен елемент в мъжкия гардероб. Ако вложиш достатъчно средства в избора си на яке, ще получиш модел, който подчертава мъжествеността и стои чудесно на всеки.

Тъмносин блейзър

Добрият блейзър е важен за всеки мъж. За студените месеци избери черен памучен блейзър, като имаш предвид, че светлите тонове ще се открояват под него.

Wayfarers от Ray Ban

Това е формата на тъмните очила, която отива на всяко лице. Наистина ли още нямаш такъв модел в колекцията ти тъмни очила?

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бялото братство

Стилът винаги има значение

Бодра смяна

Виж обновената гама на Fossil за есента