Точно време със стил наесен

Новите часовници на Michael Kors са това, което искаш на китката си този сезон

31 август 2018

Новите часовници на Michael Kors са това, което искаш на китката си този сезон

Дрехите и аксесоарите на водещия дизайнер Майкъл Корс се отличават с две ясни характеристики - стил и традиция. Те са въплъщение на духа на авантюристичния мъж; човекът, който пътува, изследва, преоткрива света и постига целите си. Винаги със стил и онова фино усещане за лукс и елегантност, които са присъщи на свободните духом хора. Това е ясно подчертано в есенната линия часовници на дизайнера, които съчетават съвременни тенденции и традиционни линии.

Точно време със стил наесен

Дизайнът на часовниците на Майкъл Корс е едновременно семпъл и изискан, като опцията да сменяш каишките, верижките и закопчалките, ти позволява да намериш това съчетание, което е най-близко до твоето усещане за естетика. Покритието на часовниците е от неръждаема стомана, а цветовете в новата колекция са злато, розово злато, черно и тъмно синьо. Материалите, които Майкъл Корс използва за изработката на стилните си часовници са три - стомана, кожа и силикон. Това ти дава сигурни здравина, устойчивост и поносимост дори при най-чувствителната кожа. Хронографът върви с функции за ден, дата, месец и 24-часов формат. Самонавиващият се механизъм е се захранва от естественото движение на ръката през деня и ти гарантира точно време по всяко време на денонощието.

Колекцията включва три основни линии, всяка с отделни характеристики, така че да избереш точния за теб модел. Bryson са стилните ежедневни часовници, които идват. От Merrick можеш да избереш ежедневен, изискан или спортен часовник, всеки с конкретни за стила параметри. А Theroux са подчертано спортни с класическа за типа визия. Можеш да разгледаш пълната колекция на beposh.bg.

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Точно по мярка

Услугата на Ermenegildo Zegna „Ушиване по мярка”

Кожените якета, които са винаги яки

Даваме ти десет модела, избери поне един