Точно по мярка

Услугата на Ermenegildo Zegna „Ушиване по мярка”

25 август 2018

Услугата на Ermenegildo Zegna „Ушиване по мярка” е ексклузивно предложение, което ти дава възможност да поръчаш костюм, сако, панталон, риза, вратовръзка или палто според индивидуалните ти размери.

В допълнение на това за сезон есен/зима 2018 брандът предоставя възможността и за поръчка на два важни елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободното време и облекло, съобразено с динамичния градски начин на живот и подсилено от фини материи като кашмир и коприна.

Точно по мярка

Ermenegildo Zegna се грижи да изглеждаш винаги безупречно с услугата „Ушиване по мярка”. Модният експерт Андреа Кучинело посети България и даде важни съвети на почитателите бранда за техния луксозен гардероб. Той сподели, че за сезон есен-зима 2018 на фокус е динамичната комбинация между формални бизнес модели и типично ежедневни със спортно вдъхновение. Хармоничен и изискан, гардеробът се състои от палитра от текстури и цветове, заимствани от природата. Десените също следват тази идея – създадени чрез специфично наслагване на тонове с преливане, без дефинирани граници.

[caption id="attachment_18135" align="aligncenter" width="768"]

nor[/caption]

Zegna има и нов проект „Trecapi”. Иновационна технология за създаване на материи чрез усукване на три нишки заедно. Така материята става по-плътна, дишаща и устойчива на мачкане, перфектна за бизнес костюми и ризи.

Разгледай примери в галерията ни

 

 

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Шах и мат

Дизайнерът Така Хаяши вдъхва нов живот на принципно презираните от стилния градски жител платнени обукви

Точно време със стил наесен

Новите часовници на Michael Kors са това, което искаш на китката си този сезон