Карибското имение на Принс се продава

20 декара лукс и морско спокойствие могат да бъдат твои

09 май 2018

20 декара лукс и морско спокойствие могат да бъдат твои

Ако някога си мечтал да притежаваш частна собственост на Карибите или имение с виолетова алея за автомобила, сега можеш да имаш и двете наведнъж. Фирмата, която се занимава с бизнеса на покойния Принс, The Prince Estate, обяви вчера, че имотът на музиканта на островите Търкс и Кайкос, е пуснат на търг.

Карибското имение на Принс се продава

Имотът на Принс обхваща цели 20 декара в южното крайбрежие на най-големия град в Търкс и Кайкос - Провидансиал. А сградата на имението се простира на над 3000кв.м., в които влизат шест спални, шест и половина (каквото и да означава това) бани и специално изградена по поръчка виолетова автоалея. А в допълнение получаваш панорамна гледка към океана на 360 градуса около теб, тенис корт, два частни плажа и 60-метрово частно пристанище.

Офертите за момента се приемат само на хартия, а крайният срок за заявка е 12 юли. Макар и да няма официална стартова цена, имотът излезе на пазара малко след смъртта на Принс през 2016 за около 12 милиона долара. Ако искаш да участваш в търга, трябва да депозираш 100 хиляди долара. Парите обаче ще ти бъдат възстановени, ако отпаднеш в наддаването.

 

ОЩЕ ОТ Лукс

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Космически лукс

Хотел около земната орбита е отворен за резервации

Може ли този стол да струва 30 000 долара?

Пътят на мебелите на Пиер Жанре от бунищата до супер луксозните бутици