Двоен празник с Esquire

Esquire България oтпразнува петия си рожден ден с елегантно парти

Ивайло Александров 21 октомври 2019

На 10 октомври изданието отбеляза празничния повод в софийския клуб Micro в компанията на приятели, партньори и известни личности от страниците на списанието, сред които бяха водещите Ники Кънчев и Димитър Павлов (който беше и нашият водещ за партито), Дидо от „Д2", художникът Петър Станимиров, Калин Вельов и Васил Гюров от „Ревю", комикът Ники Станоев.

Двоен празник с Esquire

На партито, осъществено с подкрепата на нашите партньори Филип Морис България и А1, беше представено и първото специално издание на българския Esquire за мода и стил The Big Black Book – луксозен гид, чиято цел е не само да дава ценни идеи за мъжки лайфстайл, но и да служи като източник на вдъхновение за по-добър живот на съвременния български мъж.

Esquire

Гостите имаха възможност да разгледат и фотографската изложба „Лицата на Esquire”, събрала някои от най-знаковите кадри от петгодишната история на изданието. Като част от международното семейство на един от най-известните и стари брандове на медийния пазар, Esquire България вече половин десетилетие споделя с читателите си любопитното, интересното, стилното, умното и красивото от киното, музиката, модата, спорта, автомобилите, кулинарията, дизайна и технологиите.

Esquire

Мисията на изданието е да представя както най-популярните лица от тези сфери, така и личности и начинания, които понякога незаслужено остават извън прожекторите на медийния интерес.

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

Esquire

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Висок скок

Майкъл Джордън пуска нова свръх луксозна серия текила

10-те най-скъпи коли в света

Започвай да спестяваш отсега