Какви са сексуалните фантазии на жените

Много от дамите си падат по мръсния секс

16 юли 2018

Много от дамите си падат по мръсния секс

Да, всички знаем популярното клише, че мъжете си мечтаят за по-груби моменти в леглото, докато жените предпочитат романтика и ласки. Само че според ново мащабно проучване, става ясно, че това не е съвсем вярно. оказва се, че и дамите имат своите мръсни сексуални фантазии.

Проучването е на социалния психолог Джъстин Лемилър, който е изследвал поведението на 4000 американци. Резултатите той разкрива в книгата си “Кажи ми какво искаш”. Проучването открива, че трите най-разпространени женски фантазии са за BDSM, групов секс и табу секс.

Какви са сексуалните фантазии на жените

Друго важно откритие на Лемилър е, че споделянето на сексуалните фантазии с партньора в повечето случаи има благотворен ефект върху интимния живот на двойката. Онези, които се осмеляват да разкрият пред любимия за какво си мислят по време на секс, имат по-малко проблеми с възбудата и по-лесно достигат до оргазъм. Така че, следващият път, когато тя ти каже в леглото: "знаеш ли, мислех си...", по-добре наостри ушите си я слушай внимателно. А можеш и ти да споделиш какво ти се иска - току виж се окаже, че това, което смяташ за табу е и нейна интимна тайна.

Повече за сексуалните фантазии на жените можеш да прочетеш в MissBloom.

ОЩЕ ОТ Галерии

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кино страсти

Най-горещите секс сцени във филмите (1 част)

Сексът я прави щастлива

Вагината страда при продължителна липса на стимулиране