Заповядай в кафе "Фелацио"

Точно това ще получиш в менюто

31 август 2018

Точно това ще получиш в менюто

Да, знаем за масаж с хепи ендинг. Но кафе със свирка? Точно това ще предлага новото кафене "Felatio" в швейцарския град Женева. Кафето се държи от фирмата Facegirl, откъдето обясняват, че клиентите ще могат да си поръчат кафе, а след това да изберат момиче от каталог в iPad, което да извърши фелацио на посетителя. Нещо, което няма как да получиш в Starbucks.

Заповядай в кафе "Фелацио"

Услугата не е безплатна, разбира се. За допълнението към кафето ще трябва да заплатиш 60 швейцарски франка или около 100 лева. Чашата кафе отделно ще ти струва още 5 франка. Но в страна, в която проституцията е легална, стига дамата да има всички документи и разрешения, не виждаме нищо лошо да съществува такава услуга. Кафе "Felatio" отваря до края на тази година.

 

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

11-те най-добри филма за порно индустрията

Това, че Холивуд черпи и ще продължава да черпи сюжети от бизнеса с филми за възрастни, е не само логично, но и често приятно за окото. Ето 11-те филма за порно индустрията, които според Esquire гъделичкат приятно либидото на зрителя, а изкуството не страда за сметка на чистото гузно забавление.

Сексът на летището (може би) не е мираж

Нововъведение в приложението App in the Air дава възможност да потърсиш партньор за секс направо на летището