Сексът на летището (може би) не е мираж

Нововъведение в приложението App in the Air дава възможност да потърсиш партньор за секс направо на летището

Стефан Стефанов 25 февруари 2019

Летището едва ли е най-предразполагащото място за секс, но от друга страна адреналинът сигурно си заслужава. Всъщност, според изследване, поръчано от компанията за самолетни билети US.Jetcost.com, 1 на всеки 10 пътници прави секс на летището. Това е обнадеждаващо.

Сексът на летището (може би) не е мираж

Новите технологии предлагат все повече възможности на хората да потърсят атрактивни партньори навсякъде, по всяко време, а вече има приложение, чрез което желаещите за секс на летището да могат да се намират. Благодарение на App in the Air пасажерите търсят други палавници от същия полет, с които евентуално да се усамотят.

Апликацията съществува от 2012 г. насам и на пръв поглед съдържа информация  за полета, карта на летището и пр. От скоро обаче пасажерите могат да разменят съобщения, както и да проверяват  профилите си. В тези профили има информация като име, държава, до къде летите  и пр., което прави контакта между пътниците много по-лесен.

жжгш

Разбира се, това нововъведение в App in the Air има и недостатъци. Най-главният сред тях е, че на този етап повечето пътници не използват това приложение. Но някой ден…

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Заповядай в кафе "Фелацио"

Точно това ще получиш в менюто

Само за най-красивите

Членовете на сайта за запознанства „Beautiful People" са само красиви хора, които гласуват дали другите могат да се присъединят