Между шамарите

По целия свят има турнири по шамаросване, но в Сибир на тези събития направо се нокаутират

Русия не е единствената държава, където се провеждат ежегодни турнири по плесници, но там нещата наистина могат да минат на друго ниво. Нокаут с шамар.

Всяка година из Русия се провеждат редица подобни състезания, като едно от най-известните е в град Красноярск. Местното „Шоу на сибирската сила" е домакин на множество събития от рода на "масова борба" и турнир по шамаросване. И двете са своеобразен триумф на физическата сила, но шамареното състезание определено  е по-странното от двете.

Между шамарите

В този турнир  опонентите се шамаросват по двойки, като всеки изчаква реда на другия. Според правилата, участниците нямат право да спират, нито да избегнат удара  на противника по никакъв начин. Двубоят приключва единствено след отказване на единия от двамата участници, а през 2019 г. шампион стана Василий Камотски, който буквално нокаутира своя съперник само с един шамар. За това си постижение Камотски спечели еквивалента на около 450 долара.

Всъщност, предвид размерите на някои от участниците, наистина е добре, че турнирът се провежда само с шамари, а не с юмруци.

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Жестовете носят глоби

Диего Симеоне вече беше глобен заради неприличен жест в мачовете между Ювентус и Атлетико, сега е ред на Кристиано Роналдо

Да се върнеш от Отвъдното

Ямайският атлет Кемой Кембъл е бил буквално върнат към живота