Наказание за Пулев

Боксьорът е с отнет лиценз в Калифорния за 6 месеца, ще трябва да посещава обучителни курсове за сексуални посегателства

Българският боксьор Кубрат Пулев очаквано получи наказание от Спортната комисия на щата Калифорния.

Както е известно, комисията трябваше да разгледа случая, при който Пулев целуна репортерката Джени Равало (известна и като Джени Суши) след мача си срещу Богдан Дину. След случая репортерката подаде оплакване за сексуален тормоз и нае един от най-скъпите адвокати в САЩ.

Решението на комисията в американския щат е да отнеме спортния лиценз на боксьора за половин година, а междувременно той ще трябва да отиде на обучителни курсове за сексуалните посегателства. На 22 юли Пулев ще се яви отново пред комисията, за да даде доказателства, че е преминал успешно курса, в противен случай рискува да изгуби лиценза си за 1 година.

Наказание за Пулев
Кубрат Пулев

Освен всичко това, Кобрата ще трябва да плати глоба от 2500 долара. Следващо провинение на българина може да му струва доживотно отлъчване от бокса в Калифорния.

ОЩЕ ОТ Лукс

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Да полетиш към победата

Виж как лекоатлетът Инфинайт Тъкър плонжира, за да пресече финалната линия по време на състезание

Кой ще играе във Висшата лига?

Дарби Каунти и Астън Вила са отборите, които в директен сблъсък ще решат кой ще е третият клуб от Чемпиъншип, който ще се състезава в елита на Англия от догодина