Младост има нов модерен фитнес

Pulse Fitness & Spa Mladost отвори врати

Ивайло Александров 24 октомври 2019

Жителите на столичния квартал Младост 4 се сдобиха с модерен и удобен за всички фитнес център. В Бизнес парк, на метри от кино Арена отвори врати най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness & Spa Mladost. 

Младост има нов модерен фитнес

Обектът, разположен на площ 5050кв.м., е видимо по-различен от останалите от веригата, дизайнът му е едновременно елегантен и футуристичен, а капацитетът – огромен. Разположен на цели 5 етажа, той залага основно на хитовата в цял свят тенденция да се изграждат просторни клубове с максимално много open space ппространства и внушителни спа центрове .

Pulse

Оборудването, което е заложено в клуба са марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. На всеки от трите етажа с уреди, има разположени по над 40 машини за всички мускулни групи, а от 70те уреда на кардио етажа се разкрива уникална гледка към светлините на града и зеленината на Витоша.

Pulse

Трите зали за групови занимания са изключително просторни, като тук се намира и първата по рода си в България 5D спининг зала. Най-впечатляващ е луксозният спа център, разположен на ниво -1 на площ от над 800кв.м. Той е номиниран в категория „Най-добър дизайн на спа център" 2019 на Световните спа награди.

Обектът разполага със собствени паркинг площи с голям капацитет, изключително луксозните съблекални и огромен протеин бар.

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Игра на фараони

Човекът на Esquire Дуайт Гарнър може да е един от най-известните литературни критици в Америка, но подобно на всички останали той също иска да е добър и в друго – нещо, за което ще съжалява, ако го пропусне. Ето защо метна дрехи и дъската си за табла в куфара и се запъти към Монте Карло

Турнир по джаги този уикенд

В игрите ще вземат участие и световни шампиони