Многофункционалната маса на Sobro

Sobro Cooler Coffee Table е маса, която студи бира, пуска музика и зарежда телефони

Ивайло Александров 08 февруари 2019

За да си пуснеш музика, да си заредиш телефона и да си отвориш една студена бира, най-често да отидеш на три места, за да извършиш три различни действия. Всичко това е решено от раз, благодарение на Sobro Cooler Coffee Table – едно решение, което помага да не се чудиш излишно какво да направиш първо.

Многофункционалната маса на Sobro

The Sobro Cooler Coffee Table e  чудо на техниката, което има вграден хладилник, в който да се изстудяват питиетата и разредителите. Стъклената повърхност на масата разполага с тъчскрийн, чрез който могат да бъдат регулирани всички функционалности –  от температурата на масата до включване/изключване на Bluetooth връзката към вградените колонки.

The Sobro Cooler Coffee Table може да излъчва приятна, слаба светлина, освен това има USB портове, два контакта. Това означава, че можеш да заредиш телефона си, без да ставаш от масата.

Добрите идеи на Sobro набраха над 1,6 млн.долара чрез Indiegogo кампания през 2017 г.  Към момента една такава маса струва около 200 долара.

ОЩЕ ОТ Лукс

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Какво да НЕ правим преди сън

Някои навици могат да отнемат много от заслужената почивка през нощта

Селфи на Titanic? Може.

Нова услуга предлага спускане до останките на легендарния кораб, менюто след това наподобява последната вечеря на пасажерите