Фаталити

"Mortal Kombat 11" ще е триумфалното, кърваво завръщане на една от най-култовите игри

Новият „Mortal Kombat" излиза на 23 април 2019 г., а всички рекламни материали до този момент сочат, че играта ще е епично завръщане към корените си.

В „Mortal Kombat 11" Земята отново е подложена на опасност от атака от друго измерение, а архи-злодеят този път е Кроника, която иска да промени събитията в миналото. Това е добра новина, защото историята предполага завръщането на редица култови герои от по-ранни версии на играта. Другият нов персонаж  е Герас, който може да спира времето и да се телепортира.

По отношение на сюжета,  MK11  започва, където свършва "Mortal Kombat 9", но визуалното превъзходство на новата игра ще е значително. "Mortal Kombat 11" ще разполага с редица нови възможности да убиеш противника по най-изобретателния възможен начин, като най-впечатляващ от всички ще бъде т.нар. "Fatal Blow.

Интересен факт е, че героинята Соня Блейд отново ще има главна роля в играта. Нейн първообраз ще бъде бившата състезателка по смесени бойни изкуства и настояща кеч-звезда Ронда Раузи.

 

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Любов от пръв поглед в хладилника

Приложение за срещи на Samsung дава възможност на хората да се харесат, чрез…съдържанието на хладилниците си

Поглед в бъдещето

Френската компания Lazareth ще представи първия мотор, който се трансформира в летателен апарат