Поглед в бъдещето

Френската компания Lazareth ще представи първия мотор, който се трансформира в летателен апарат

След като летящата кола очевидно ще бъде част от близкото бъдеще, едва ли е изненада , че същото важи и за мотоциклетите.

Първият летящ мотоциклет в историята -  JetPack Aviation Speeder вече е факт, но френската компания Lazareth отива още по-напред в представите ни за придвижване. Сухоземните пътища вече не са достатъчни, но не е необходимо да имаш летящ мотор, за да летиш.

Lazareth La Moto Volant е нещо повече от летящо или сухоземно средство за пътуване, защото може да бъде и двете. Точно като някоя от машините на Батман, La Moto Volant може да бъде мотор, който с едно натискане на бутона се трансформира в летящ ховъркрафт.

Когато се движи по шосето мотоциклетът прилича много на модела LM847 на Lazareth, но системата може съвсем лесно да прибере колелата и да ги замени с турбини, подобни на джет. Времето между началото на трансформацията до излитането на устройството отнема 1 минута.

Поглед в бъдещето

Возилото ще дебютира на търговското изложение GITEX в Дубай през октомври, а една бройка ще струва 560 хил. долара

ОЩЕ ОТ Автомобили

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Фаталити

"Mortal Kombat 11" ще е триумфалното, кърваво завръщане на една от най-култовите игри

Google навлиза на пазара за игри

Игрите ще бъдат стриймвани от онлайн платформата Dubbed Stadia, което ще премахне необходимостта от даунлоуд, ъпдейти и инсталирания