Esquire представя The Big Black Book

В навечерието на петата си годишнина, Esquire България ще пуснe своето първо специално издание за мода и стил

30 септември 2019

The Big Black Book е луксозен лайфстайл наръчник за мъжа, който знае какво иска от живота и има за цел да живее добре. Сред темите, които списанието разглежда са модата и личния стил, но също така храната, изкуството, дизайна и технологиите, които правят всекидневието ни по-смислено и разнообразно. Въобще всички онези неща, без които животът на съвременния мъж би били много по-малко интересен и красив.

Акцентът в изданието пада, както върху полезната информация и  качествените текстове, така и върху безупречната фотография и стайлинг. Сред героите на първото специално издание на българския Esquire са богът на автомобилния дизайн Джорджето Джуджаро, Уди Харелсън, Петър Станимиров, българският фешън лейбъл Minoar, Шон Бийн и Джорджо Армани.  Mисията на The Big Black Book e не само да дава ценни идеи за мъжки лайфстайл, но и да служи като източник на вдъхновение за по-добър живот на съвременния български мъж.

Очаквай The Big Black Book на 11 октомври. Използваме случая да те поканим и на партито за петгодишнината на списанието на 10 октомври от 19 ч. в бар Micro на ул. Кърниградска 19.

 

ОЩЕ ОТ Новият брой

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Esquire 47 излезе

И е зареден с любопитни срещи

Esquire 51 е на пазара

Виж какво ще намериш в новия ни брой