Новогодишно парти пренася Ню Йорк в София

Go Guide и Boyana Events обединяват сили за най-епичната Нова година

Esquire 05 декември 2019

Go Guide обединява сили с Boyana Events за най-епичната Нова година в околието. Това е Новата година, за която всички говорят и за която само в рамките на 48 часа всички билети бяха разпродадени.

Както всеки голям град и София заслужава парти на открито, което да събере на едно място хора с еднакъв вайб, затова от Go Guide правят точно такова. Между декорите на Киноцентър Бояна, сред които улиците на Ню Йорк и Лондон, те ще създадат истински новогодишен фестивал. 15 закрити пространства ще вземат функциите на хип хоп бар, диско бар, ретро бар, бар с електронна музика, а караоке и гей барът ще внесат допълнителни цвят и пищност. Ще има и такива места, на които ще можеш на сладки приказки да пийнеш по едно-две – вино бар, коктейл бар, шот бар, уиски бар и champagne room.

Новогодишно парти пренася Ню Йорк в София

Посрещането на заветния 12-и час ще е на открито на голямата сцена, която буквално ще е в центъра на Ню Йорк и със сигурност ще е най-фотогеничното място, на което можеш да си в този миг от годината. Там лайв музиканти от Благоевград биг бенд с вокалист Петър Салчев от рано вечерта ще подготвят гостите за вълнуващ старт на новото начало, докато стрелките на часовниците се прегърнат в полунощ и всички вдигнат наздравица под водопад от фойерверки и конфети.

След това грандиозното парти ще се измести в две от студиата, едното ще бъде  превърнато в нощен клуб, където Shame Party колективът няма да остави никого със скръстени ръце на дансинга, а другото ще е във владение на момчетата от Dope Zoo.

Сред останалите артисти, които ще намерят място в парти програмата, са любимците от Eastern Union, Worst Behavior, Vladislav Moustache Love, Valdy, Ritual Gatherings, Dj Radi и IHOU, които ще взривят от музика и танци малките клубове по нюйоркските улички.

За всички фестивални хора са предвидени шатъли и в двете посоки, които ще се движат по предварително обявен график, както и стрийт фуд маркет с тръкове, където всеки ще може да възстанови жизнените сили с вкусна храна.

Тази Нова година София ще е Ню Йорк и ще има всичко за всеки благодарение на генералните спонсори на събитието: The Stars Group – гейминг компанията, която ти отваря пътя към звездите и ти предоставя шанс за нова и вълнуваща кариера през идващата 2020 г. и Mastercard, които ще осигурят буквално безценни моменти на присъстващите за едно безкешово събитие от ново поколение. За притежателите на Mastercard e предвиден също Speed Line за по-експресен достъп до партито, както и Мastercard Lounge, където достъп ще имат само картодържатели.

Актуалната информация е тук.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Междузвездни подаръци

11 идеи, които биха зарадвали и най-претенциозния Star Wars фен