11-те най-добри филма за порно индустрията

Това, че Холивуд черпи и ще продължава да черпи сюжети от бизнеса с филми за възрастни, е не само логично, но и често приятно за окото. Ето 11-те филма за порно индустрията, които според Esquire гъделичкат приятно либидото на зрителя, а изкуството не страда за сметка на чистото гузно забавление.

21 август 2018

Порнографията е толкова универсален спътник на нашия живот, че всеки от нас – независимо дали е готов да си го признае или не – има някакъв досег с нея. Това, че Холивуд черпи и ще продължава да черпи сюжети от бизнеса с филми за възрастни, е не само логично, но и често приятно за окото. Ето 11-те филма за порно индустрията, които според Esquire гъделичкат приятно либидото на зрителя, а изкуството не страда за сметка на чистото гузно забавление.

11-те най-добри филма за порно индустрията

„Ловлейс“

Аманда Сифрийд играе Линда Ловлейс, която се прочу с митичния порно филм „Дълбоко гърло“ и...собственото си такова. „Дълбоко гърло“ е един от малкото филми в жанра, който има зверския късмет да надрасне скромното си първоначално предназначение си и да се превърне в истински културен феномен.

 

„Секс запис“

Женена двойка качва заснето с аматьорска камера палаво филмче в мрежата, след което се оказва, че всичките и приятели изгарят от нетърпение да го гледат.

 

 

„Убийствата на Уондърленд Авеню“

Добре надарената порно звезда Джон Холмс (в ролята – добре надареният Вал Килмър) се замесва в убийство и въобще лети с бясна скорост по спиралата надолу към ненавременната си смърт.

 

„Народът срещу Лари Флинт“

Уди Харелсън прави ролята на живота си, влизайки в обувките от крокодилска кожа на парализирания от вражески свинец архипорнограф и издател на сп. Hustler. Веселата вдовица Къртни Лов играе наркоманизираната му и луда съпруга – тоест всъщност играе себе си.

 

„Порно звезда: Легендата на Рон Джереми“

Документален филм, който поглежда зад лъскавата фасада на кариерата на най-успешния порно актьор на всички времена, за да се окаже, че кралят, освен гол, е и тъжен, леко самотен и застаряващ мъж с добро чувство за хумор.

 

„Oргазмо“

Кой друг, освен Трей Паркър - едната половинка от болния тандем, създал „Саут парк“, би се сетил да заснеме филм за перипетиите на момче от семейство мормони, което по стечение на обстоятелствата става порно суперзвезда.

 

„Електра Лукс“

Карла Гуджино излъчва душегубен сексапил в тази комедия за пенсионирана порно звезда, която се опитва да се преквалифицира в лектор по сексуално възпитание за подрастващи. Сигурни сме, че няма да имаш нищо против да те изпита.

 

„Зак и Мири снимат порно“

Сет Роугън и Елизабет Банкс се опитват да ти свалят гащите от смях в ролите на двама съквартиранти, които откриват нов начин да си платят наема – като заснемат ентусиазирано аматьорско порно.

„The Fluffer“

Може и да не знаеш, но “fluffer” се нарича човекът на снимачната площадка на всяко що-годе високобюджетно порно, чиято благородна задача е да поддържа актьорите достатъчно твърди за следващата сцена. В случая главният герой е специализирал в обслужване на гей продукции.

 

„Звезда 80"

Мрачна драма на Боб Фоси за възхода и падението на модела на Playboy Дороти Стратън с красавицата Мариел Хемингуей, която за твой късмет, има по-разнообразни дадености от тези на стандартната драматична актриса.

 

„Буги нощи“

Кралят на филмите за порно индустрията. Филмът на финягата Пол Томас Андерсън за класическата ера на американското порно от 70-те едва ли ще бъде надминат скоро, но стискаме палци да бъдат направени още много опити това да се случи.

ОЩЕ ОТ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Сексът я прави щастлива

Вагината страда при продължителна липса на стимулиране

Заповядай в кафе "Фелацио"

Точно това ще получиш в менюто