7 белега на истинския мъжкар

Мощността всъщност е съвкупност от физически и интелектуални дадености

Ивайло Александров 20 февруари 2019

На пазара виреят най-различни моди - добре оформени бради, slim fit ризи и джинси, мокасини на босо… Отлични идеи, но класиката ще остане недосегаема. Тук обаче идва един от най-ярките ѝ представители в сферата на технологиите - новият moto g7 power от Motorola. И преди да решиш да скипнеш следващите редове, те съветваме да ги прочетеш и да откриеш колко общо има всъщност този телефон с теб и дали пък точно той не е това, което винаги си търсел.

#Издръжлив - та нали от истинските мъжкари се очаква да не мрънкат, да не се оплакват, да са готови да понесат всичко на раменете си, дори ако се налага да издържат повече от ден без храна. Moto g7 power е точно такъв. С неговата 5000 mAh батерия той ще бъде твой верен спътник през целия риболовен уикенд, без да се налага да носиш всички онези джаджи като външна батерия и зарядно за кола.

7 белега на истинския мъжкар

#Силен - за да издържаме на всички предизвикателства, пред които животът ни изправя, ние мъжете имаме нужда от нечовешка сила, която да задвижва нашето тяло, ум и енергия. Неслучайно се казва, че колкото по-силен е един организъм, толкова по-бърз е той. Процесорът на moto g7 power е последно поколение: 8-ядрен звяр Snapdragon 632 и гарантира, че с него ще имаш всичко, което пожелаеш, дори и да е непосилно за моделите от същия клас. Точно така, телефонът може да понесе всички игри, които ти се играят.

#Непретенциозен - истинският мъж е скромен, защото знае на какво е способен и няма нужда да се бие в гърдите, за да впечатлява. Той е себе си и знае, че това е повече от достатъчно. И това го прави неустоимо чаровен.

moto2

#Не е надут - представителите на силния пол, които обичат да се хвалят и да си приписват заслуги, които далеч не са техни, обикновено силно се надценяват и това по-скоро ги прави непривлекателни. Често забелязваме тази тенденция за надменност и при телефоните - модели, които имат претенции на извънземност, ненужни никому, се предлагат за същите извънземни суми. За да докаже противното обаче, на срещуположната страна гордо застава moto g7 power. Той не е от тези - надутите, не претендира, не дефилира. Защото знае, че струва много повече от цената, на която се предлага.

#Интелигентен - ясно е, че няма по-отблъскващ индивид от глупавия и наивен мъж. Представителите на силния пол трябва да могат да анализират всяка ситуация, пред която се изправят, както и да вземат адекватни решения напълно сами. И тук отново на подиума се появява moto g7 power. Заедно с последната версия на Android 9.0 Pie, той отключва нови умни възможности за своите потребители и се настройва персонално спрямо нуждите на притежателя си.

moto3

#Успешен е - всички жени казват, че успелите мъже всъщност представляват най-голям интерес за тях. И това изобщо не е случайно. Зад всеки успех обаче стоят хиляди часове неуморна работа, неистова амбиция, вътрешна мотивация, силен стремеж и желание за постигане на най-доброто. Ето защо не е изненада, че G серията е най-успешната в историята на легендарния бранд Motorola, оставил траен отпечатък с иновациите си през годините. Новият модел е абсолютното доказателство за това.

#Стилен - задължително е всеки джентълмен да бъде добре поддържан както визуално, така и интелектуално. За тази цел той трябва да познава тенденциите и да умее да борави с тях, използвайки само онези, които наистина му отиват и биха подчертали собствения му стил. Новият moto g7 power знае това. Модерен е, но същевременно поддържа класическите ценности, като притежава така желания прорез на дисплея и триизмерен дизайн, заедно с почти безрамков екран. От друга страна, умнитe moto actions са неговата запазена марка. А иконичният "hello moto” поздрав е онзи класически аксесоар, който носи белега на добрия вкус.

ОЩЕ ОТ Технологии

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пийването и поръчването

За 2018 г. американците са похарчили 40 млрд.долара за спонтанно пазаруване в нетрезво състояние