Tommy Hilfiger ще представи новата си колеция за есен 2019 в Ню Йорк

Модното ревю под мотото „Виж сега - купи сега" ще се състои на 8 септември в легендарния Apollo Тheatre в Харлем

18 юли 2019

На подиума ще дебютира колекцията за сезон есен 2019 TommyXZendaya, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и световния посланик на марката – американската певица и актриса Зендея. Шоуто отново ще акцентира на посланията, които Томи Хилфигър и Зендея изведоха по време на ревюто TOMMYNOW в Париж за пролет 2019-а.
Послания като толерантност, интеграция на различните, както и на равноправието между половете. Завръщайки се за първи път в Ню Йорк след своята премиера там през есента на 2016 г., това ще бъде последната спирка от световното турне на бранда, чиято цел беше да пренесе TOMMYNOW до публиката по целия свят.

"След като пътувахме по света с TOMMYNOW и след едно незабравимо шоу в Париж със Зендея, аз съм развълнуван да се върна там, където започна нашето пътуване с „ Виж сега, купи сега". Желанието на Зендея да пренесе TOMMYNOW в Харлем бе невероятна следваща стъпка в изразяването на нейната визия за бъдещето. Нейната гледна точка присъства ясно във всичко, което прави, и именно затова тя е и толкова вдъхновяващ партньор - чест е да продължим да й предоставяме платформа в модната индустрия, за да споделя своята визия!", споделя Томи Хилфигър. 

Tommy Hilfiger ще представи новата си колеция за есен 2019 в Ню Йорк

Шоуто TOMMYNOW ще премине под форма на интерактивно преживяване и ще може да бъде съпреживяно не само от отбраната публика, но и онлайн. Колекцията TommyXZendaya за есен 2019 г. е вдъхновена от силните и уверени в себе си жени, на които не им липсва дързост и визия за бъдещето.

След невероятния успех на предходните ревюта, TOMMYNOW за есен 2019 г. ще продължи да надгражда уникалната концепция „Виж сега – купи сега". Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от онлайн канали и социални медии в повече от 70 страни, както и в магазините на Tommy Hilfiger.

Продуктите на Тоmmy Hilfiger са в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center в София

ОЩЕ ОТ Интервюта

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Новите шампиони

Всеки целеустремен и активен мъж, какъвто сигурни сме си и ти, има нужда от добър спортен часовник на китката си. Ето изборът на редакторите на Esquire за сезона:

На четири очи

Виж нашата селекция от слънчеви очила за всяка лятна ситуация