Ултра комфорт

26 юли 2019

Самобръсначката Ultra Flex предлага ново поколение 3D технология за бръснене. Нейните три гъвкави остриета пасват и се адаптират към различните форми на лицето, позволявайки удобно бръснене под всеки ъгъл. Въртящата се глава се движи нагоре и надолу, адаптирайки се към различните контури за по-прецизно бръснене. Иновативната технология Pivot Ball, използвана за пръв път в самобръсначка за еднократна употреба, позволява на главата на самобръсначка да се движи от едната страна до другата и да се адаптира към контурите на лицето ти още по-добре. Широките овлажняващи и опъващи ленти осигуряват максимално плъзгане и максимален комфорт. Висококачествена, стабилна и ергономична дръжка, която приляга перфектно в ръката ти.

Ултра комфорт

Самобръсначките от серията Xtreme 3 на Wilkinson са единствените еднократни самобръсначки на пазара, които са с подвижна глава и три гъвкави остриета, следващи контурите на лицето и тялото. Овлажняващите ленти, обогатени с витамин Е и алое осигуряват чувство за свежест и комфорт, а удобната капачка за пътуване и леката дръжка с гумиран захват осигуряват стабилно и сигурно бръснене за наистина гладка кожа.

ОЩЕ ОТ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Tрейнъровъчен ден

Esquire представя най-добрите трейнъри за лятото и есента на 2019. С тях не само ти ще си гледаш в краката, докато крачиш смело из града

Deichmann и Аdidas рамо до рамо в каузата за опазване на световния океан

Специално селектирани модели от серията Adidas Parley вече са налични в магазините на Deichmann у нас