Koзметика за мъжкия ум

Какво мислите за марка, чието категорично послание към вас е: „Учете по-добре. Печелете по-добре. Живейте по-добре." Не е зле като начален „капитал", нали?

31 октомври 2019

Това е посланието, което отправя към фризьорите брандът Redken, известен с продуктите си за грижа и стилизиране на коса. Смелостта му веднага ще си обясните с това, че е роден в Ню Йорк, а фактът, че това се случва през 60-те години, обяснява и неговата уникалност и експертиза.

Koзметика за мъжкия ум

Redken разбира важността на връзката между вас и вашия фризьор, и се грижи за това резултатите от работата му да бъдат отлични – все пак красотата и външния вид на косата ви са са в неговите ръце. Зад името на бранда стоят имената на създателите му, чиито отношения са еманация на силата на връзката фризьор – клиент - актрисата Паула Кент и нейния фризьор Джери Реддинг. Идеята на марката е да използва иновациите и креативността, а тази комбинация да се превърне в инструмент за всички фризьори по света, с помощта на който да учат, живеят и да печелят по-добре. За да сме щастливи ние, техните клиенти! А ние сме, защото продуктите на Redken вече са достъпни и в България.

red3

През близо 60-годишната история на бранда с най-ярка светлина светят продукти от няколко групи: боя за коса и грижа за женската коса, както и грижа за мъже – серията Redken Brews. Създадена през 1967 г. в Ню Йорк, вдъхновена от пивоварите и бръснарите на града, Redken Brews е една от първите серии за грижа за коса за мъже. Именно с тази серия стъпва у нас брандът Redken.

red4

Да сте се сещали за някой друг бранд, който прави подобна смела първа крачка към персоната на мъжа?! Не е случайно, разбира се. В последните години грууминг и грижата за косата се превърнаха във форма на социално общуване при мъжете. И точно такива са концепциите на новооткритите салони за мъже – акцентиращи върху социалния аспект на грижата. Той е една от причините за промяната в начина им на мислене относно поддържането на визията като цяло. Фризьорите излизат от тесния си профил – те не работят само с косата, те работят с хората. Ето защо тази връзка е специална, а подxодът към нея много индивидуален. Как ще се почувствате, ако вашият фризьор може да ви предложи пълна гама надеждни и ефективни продукти за грижа на световен бранд, които са основните за ежедневието ви?! Redken Brews е тази линия продукти, сякаш улавящи есенцията на мъжкия ум.

red5

Серията Redken Brews включва пълна гама решения за стайлинг, кожа, грижа за коса, брада и боядисване, разделени в три различни категории. Сякаш за да улесни първия контакт, продуктите от серията грижа за коса се предлагат в спретнати „бирени" бутилки и могат да се похвалят с едни от от най-ефективните съставки за грижа за коса – малц и хмел. Те подхранват косата, като й дават повече сила и блясък. Ние сме на мнение, че 3 в-1 шампоанът ще се превърне в любим на всички момчета. Той е подходящ за ежедневно ползване, за сух скалп, с ментов аромат и интензивно подхранва дори прошарени коси. Стайлингът е поверен на суперсилите на микс от 10 продукта с безкраен потенциал, сред които разпознаваме текстури като гел за коса, вакса, помада, глина, паста и спрей. Продуктите за грижа за кожата са за всички мъже – които се бръснат и които не го правят. А боядисването на белите коси с боята Color Camo – от серията Redken Brews отнема не повече от 5 минути във фризьорския салон – без фолио и без суетене.

red6

Мисията на Redken e да ви направи по-уверени, по-успешни. Просто и ясно! Лесно е да се убедите – само кликнете ТУК.

red7

Продуктите от серията Redken Brews ще откриете във фризьорските салони в София и страната, които работят с марката.


 

ОЩЕ ОТ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Обединението прави силата

Стилът и елегантния комфорт си подават ръка в поредната силна колаборация между Томи Хилфигър и Люис Хамилтън в сериите UNITE и CLASH

Топло посрещане с Tommy Hilfiger

Време е да обновиш гардероба си с няколко вечни класики от есенно-зимната колекция на Tommy Hilfiger