Обединението прави силата

Стилът и елегантния комфорт си подават ръка в поредната силна колаборация между Томи Хилфигър и Люис Хамилтън в сериите UNITE и CLASH

30 октомври 2019

И тази есен дизайнерът Томи Хилфигър и пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън се срещат за продължението на изключителната им модна серия. През 2019 обаче те изпращат градския човек на пътешествие - на приключение, в което да покорява върховете, които се изправят пред съвременния мъж.

UNITE вече не е единствената посока на колекцията, тази година към нея се присъединява и CLASH. Това е вдъхновението от противопоставянето, което Люис създава между класическия американски стил и съвременната улична мода. В новата колекция двете течения преливат във вдъхновяващи модели, които разбиват стереотипите и ограниченията и създават нов стил, изтъкан от познати и любими форми и съчетания.

Обединението прави силата

Освен стилна и много практична, колекцията е създадена и с мисъл за природата. Органичният памук и рециклираният пух (Re:Down®) са в основата на ключовите модели в колекцията. Томи и Люис са наясно с последствията, които модата може да носи след себе си за околната среда и с тази колекция TommyXLewis са решени да дадат алтернатива на трендовете с класически устойчиви във времето дизайни.

tom2

Верни на своята съвместна история Томи и Люис комбинират елегантност и ежедневен стил в TommyXLewis есен 2019 за да постигнат непогрешим почерк в сливането на динамичния стил на Люис Хамилтън с класическото американско ДНК на Tommy Hilfiger.

tom5

„Смятам, че всеки трябва да приеме това, което го прави уникален и никога да не се страхува да създава свои пътища отвъд начертаните. Когато работим заедно, можем да бъдем позитивната сила в света и да направим всичко възможно", казва Люис Хамилтън по повод колекцията и вдъхновението си за нея.

Колекцията е налична в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center

tom6

tom4

tom1

tom3

 

ОЩЕ ОТ Shopping

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Оптимална прецизност с Braun

Мултитримерът Braun MGK7021 е най-добрият приятел на стилния джентълмен, който държи да поддържа прическата и останалите косми по тялото си в изправност

Koзметика за мъжкия ум

Какво мислите за марка, чието категорично послание към вас е: „Учете по-добре. Печелете по-добре. Живейте по-добре." Не е зле като начален „капитал", нали?