Samsung представи новата си линия Samsung Galaxy S20

Това са първите модели на технологичния лидер, напълно готови за 5G мрежа, включващи също видео и фото технологии с изкуствен интелект.

12 февруари 2020

На 11 февруари 2020  Samsung Electronics представи в Сан Франциско Samsung Galaxy S20 – новата серия смартфони от най-висок клас, които коренно променят начина, по който улавяме и възприемаме света около нас. Galaxy S20 въвежда за пръв път на пазара напълно нова архитектура на камерата, която комбинира изкуствен интелект и най-големия досега сензор за изображения на Samsung, осигуряващ изумително качество на кадрите. Наред с това, Galaxy S20 прави изживяването ни с телефона по-лесно и по-приятно от всякога: можем да се наслаждаваме на любимата си музика във всеки един момент, да гледаме видео по най-завладяващия начин и да играем игри в движение, сякаш сме на конзолата у дома.

Samsung представи новата си линия Samsung Galaxy S20

 

5G дава началото на ново десетилетие в мобилните иновации. И за да даде живот на това ново поколение свързаност, всеки модел от серията Galaxy S20 — Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra е готов за най-новите 5G технологии. В България Galaxy S20 и Galaxy S20+ са достъпни в LTE вариант, а Galaxy S20 Ultra в 5G ready вариант. Това са първите устройства, които могат да осигурят нови мобилни изживявания, ползващи ниски и високи честоти с национално покритие.

Днес, повече от всякога досега, улавяме живота си и разказваме историите си, благодарение на своите смартфони. Именно затова камерата е единствената най-важна характеристика за потребителите при закупуването на нов смартфон. Създадени за начина ни на живот днес, флагманите Galaxy S20 въвеждат на пазара изцяло нова система за заснемане – с изкуствен интелект и с най-големия сензор за изображения досега – за да могат да получат най-доброто от всеки кадър и от всеки миг.  Резултатите: детайли с изумителна чистота, благодарение на по-големия сензор за изображения резолюцията на серията Galaxy S20 е значително увеличена, за да откроява детайлите с невероятна чистота на образа и за да предлага възможността за обработка. S20 и S20+ имат 64-мегапискелова камера, а Galaxy S20 Ultra – 108 мегапискелова. Друго предимство са широките сензори, които възприемат повече светлина за по-висококачествени изображения при слаба осветеност. S20 Ultra прави още една стъпка напред с опцията за динамично превключване между модус на висока резолюция от 108 МP и модус за 12 МP, и това благодарение на небинарна технология, която комбинира 9 пиксела в един на едно сензорно ниво.

samsu3

Камерите на телефоните от серията притежават революционни възможности за "приближаване": със Space Zoom технологията на Galaxy S20, която комбинира Hybrid Optical Zoom и Super Resolution Zoom, включва дигитална функция за приближаване на базата на изкуствен интелект. Можеш да приближаваш много близо, дори когато си много далеч от обекта на заснемане. Използвай до 30 пъти общо приближение с Galaxy S20 and S20+ или премини към революционните лещи на S20 Ultra, които ползват изкуствен интелект, мултиимиджов процесор за намаляване на качеството при силни нива на приближаване така, че потребителите могат да ползват Super Resolution Zoom с до 100X увеличение с по-чист от всякога образ.

Функцията за еднократно заснемане Single take позволява да останеш в момента, докато го заснемаш. Galaxy S20 може да направи разнообразни снимки и видеа – например с „фокус на живо", изрязване на кадър, ултраширок ъгъл на заснемане и много други, като използва изкуствен интелект, за да препоръча най-добрите кадри.

Galaxy S20 предлага впечатляващи възможности за видеозаснемане в 8К, за да могат потребителите да уловят живота си в изумително реалистична картина и качество. А след заснемането, потребителите могат да стриймват видеото към своя Samsung QLED 8K телевизор и да се наслаждават на най-доброто визуално изживяване. Дори и най-треперещата видеокартина изглежда сякаш е заснета с видеостабилизатор, благодарение на режима за суперстабилност, стабилизацията при въртене и анализа на движението с помощта на изкуствен интелект.

Независимо дали току-що се събуждаш, или отиваш към фитнеса, можеш да се наслаждаваш на любими парчета благодарение на новата интеграция между Spotify и Bixby Routines. С помощта на Music Share може да свържеш устройството си към аудио системата в колата си или с високоговорител, за да можеш ти или твой спътник да влезе в ролята на DJ по време на пътуване.

С Galaxy S20 може да осъществяваш видео разговори с най-близките си много по-лесно. Благодарение на 5G, Galaxy S20 подобрява изживяването при видео разговор чрез ексклузивна дълбока интеграция с Google Duo. Сега от екрана за набиране можеш да активираш Duo, за да започнеш видео разговор и за пръв път да се насладиш на Full HD качество. Google Duo е съвместим с всички операционни системи, за да не си ограничен с кого можеш да провеждаш видео чат. Можеш да вкараш цялото семейство в кадър с помощта на широкия обектив и да говориш с до 8 приятели едновременно.

Вече можеш да споделяш с целия свят своите 8K видеоклипове по-бързо и в по-добро качество. Samsung си партнира с YouTube, за да качваш своите 8K видеа директно в YouTube, и да се наслаждаваш на ултра високи скорости за качване1 благодарение на 5G функционалностите.

Благодарение на професионалната камера на Galaxy S20, Netflix и Samsung си партнираха, за да поставят Galaxy S20 в ръцете на известни режисьори, които да заснемат ексклузивно съдържание за потребителите на Samsung. Освен това, ще можеш да търсиш и гледаш програми и продукции на Netflix само с една гласова команда към Samsung Daily, Bixby, и Finder.

Освен всичко друго, Galaxy S20 извежда мобилното гейминг изживяване на следващо ниво. На неговия 120Hz екран ще се наслаждаваш на изключително гладък гейминг – перфектен през 5G мрежа. По-късно тази пролет Microsoft – партньор на Samsung, ще пусне своята популярна игра Forza Street в Galaxy Store. Това ще бъде истинско събитие, тъй като играта за пръв път ще излезе в мобилен вариант. Съчетавайки бърз процесор, 12 GB RAM2, звук, настроен в партньорство с AKG, и game booster, който работи непрекъснато, за да оптимизира настройките за най-добро представяне, Galaxy S20 осигурява мощно гейминг изживяване.

Galaxy S20 са и най-сигурните устройства, които Samsung са правили досега, и са защитени с Knox—водеща в индустрията мобилна платформа за сигурност, която защитава устройството на всички нива – от чипа до софтуера. Galaxy S20 разполага и с нов, сигурен процесор, наречен Guardian Chip, който защитава от хардуерно базирани атаки.

Подготвени с по-голяма и по-умна батерия, моделите Galaxy S20 поддържат 25W бързо зареждане, а моделът Ultra поддържа и 45W супер бързо зареждане. Цялостната серия е оборудвана с голям обем памет (128 GB за S20; 128 GB за Galaxy S20+ и 128 GB при S20 Ultra).

С Galaxy S20 получаваш и най-чистия, най-опростен и най-интуитивен интерфейс досега с One UI 2. Можеш също така да използваш Galaxy S20, за да контролираш своя умен дом чрез SmartThings, да постигаш своите цели за здравословен начин на живот със Samsung Health, разплащаш се със Samsung Pay и много други.

samsu4

Със слушалките Samsung Galaxy Buds+ можеш да се потопиш в своята любима музика и подкасти. Създадени в партньорство с AKG, Buds+ разполагат с двупосочни динамични високоговорители, 3 микрофона, осигуряващи несравнимо качество на звука и изключително дълъг живот на батерията—11 часа от Buds+ и допълнителни 11 часа в калъфчето. Приложението на Buds+ вече е съвместимо с iOS, за да може да се наслаждаваш на прекрасен звук, независимо какво устройство използваш. А благодарение на ексклузивното партньорство със Spotify, можеш да слушаш любимата си музика по-лесно, като съставяш и стартираш любимите си плейлисти само с едно докосване3.

От 13 март Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra ще се предлагат масово от операторите, и веригите за потребителска електроника в България. Цените стартират от 1,749 лв за Galaxy S20, 1,949 лв за Galaxy S20+ и 2,649 лв за Galaxy S20 Ultra.

Предварителните поръчки в България стартират на 11 февруари 2020 г. в 22:01 ч. Повече информация за кампанията можеш да получиш на https://samsung.com/bg/pre-ordergalaxy/

 

ОЩЕ ОТ Технологии

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пътувай в света на Huawei

Huawei и Техномаркет откриха първата в България демо зона на компанията, демонстрираща цялата екосистема от нейни продукти

Точен като Бонд

С новата серия часовници на Swatch носиш частица от елегантността и чара на агент 007 на ръката си