Точен като Бонд

С новата серия часовници на Swatch носиш частица от елегантността и чара на агент 007 на ръката си

24 февруари 2020

Съвсем навреме за премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака”, Swatch представят лимитирана колекция от часовници, вдъхновени от хитовата кино поредица. Първите шест Swatch 007 черпят визията си от постерите и откриващите надписи на "Dr. No” (1962), "On Her Majesty’s Secret Service” (1969), "Moonraker” (1979), "License To Kill” (1989), "The World Is Not Enough” (1999) и "Casino Royale” (2006). Тази ексклузивна колекция излезе току що, в края на февруари.

Точен като Бонд

Седмият часовник в колекцията Swatch X 007 ще се появи през март и е посветен на „Смъртта може да почака”. Визията му е дело на американския дизайнер Сутират Ан Ларларб. Тя е отговорна за декорите и костюмите на редица опери и театрални постановки сред които награждавания „Франкенщайн” на лондонския театър, режисиран от Дани Бойл и с участието на Бенедикт Къмбърбач. Сред филмите, по които е работила се открояват „Плажът”, „Мъже в черно 2” и „Стив Джобс”. Часовникът с нейния дизайн ще бъде носен на екран от Q във филма.

swabon3

swabon2

„Смъртта може да почака” е в кината от 10 април. Повече информация за серията часовници можеш да откриеш на swatch.bg

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Samsung представи новата си линия Samsung Galaxy S20

Това са първите модели на технологичния лидер, напълно готови за 5G мрежа, включващи също видео и фото технологии с изкуствен интелект.

Точно навреме

Swatch отбелязват 30-годишнина от създаването на своя клуб за ценители с модела 30 and Ticking