Точно навреме

Swatch отбелязват 30-годишнина от създаването на своя клуб за ценители с модела 30 and Ticking

06 март 2020

Swatch Club, който тази година навършва респектиращите 30 години е клуб, създаден през 1990 г. от ентусиазирани колекционери и фенове на марката. През изминалите три десетилетия това постоянно разрастващо се Swatch-обществото се събира, за да споделя своята страст по модерните и високотехнологични швейцарски часовници на специални събития, сред които спортни събития, изложби, представяния на нови колекции и модни ревюта. Днес Swatch Club е едно интернационално общество, което покрива цялото земно кълбо и събира ревностните ценители на марката, за да отпразнуват заедно тази важна годишнина. През годините брандът не пропуска да изрази подкрепата и респекта си към колекционерите със специални модели, като вече легендарния Lucky 7, представен по време на FIS Alpine Ski World Cup през 1998, през 2009-а френският графити артист и рапър Grems участва в дизайна на модела Street Club, а през следващата година художникът Жулиен Пако създава визията на модела Vanishing Time. Новият специален модел на Swatch по случай тридесетгодишнината от създаването на ексклузивния фенклуб на бранда е 30 and Ticking.

Точно навреме

swatch302

Издържан в традиционните за Swatch Club цветове – червено, черно и бяло, той съчетава традиция и модерност по присъщия на марката неподправено артистичен начин.

Повече информация за моделите на Swatch има на swatch.bg

 

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Точен като Бонд

С новата серия часовници на Swatch носиш частица от елегантността и чара на агент 007 на ръката си

Красотата и звукът

Слушалките Huawei FreeBuds 3 се отличават не само с дълга продължителност на слушане, но и с изключителния си дизайн и комфорт при употреба