Красотата и звукът

Слушалките Huawei FreeBuds 3 се отличават не само с дълга продължителност на слушане, но и с изключителния си дизайн и комфорт при употреба

12 март 2020

Метрото може да е и много шумно място. Това обаче не е причина да се лишаваш от любимата си музика или да отлагаш телефонните си обаждания. Пома­гат ти новите Huawei FreeBuds 3 – първите безжични стерео слушалки, които едновременно поддържат шу­мопотискане при обаждане и актив­но редуциране на шума в реално вре­ме. Функцията за намаляване на шума може да се включи и изключи чрез двойно докосване на лявата слушалка. А приложението за смартфон Huawei AI Life дава достъп до настройките на слушалките и позволява да избираш какво да чуваш – например само съоб­щенията за спирките на метрото без друг външен шум или пък напълно да го изолираш. Така независимо къде си можеш да се насладиш на кристален звук. Всяка нота звучи с оригиналната си чистота, а басът е мощен и про­низващ, което дава усещане за слушане на музика в студийни условия.

Красотата и звукът

Интелигентният звук на Huawei FreeBuds 3 се постига благодарение на чипа Kirin A1. Това е първият чип на Huawei, специално разработен за па­зара на преносими и звукови устрой­ства. Kirin A1 има огромна мощност за обработване на сложни задачи, съ­четана с изключително компактен размер – 4,3 x 4,4 мм. Безжичните слушалки притежават изключителни технологии за цифрова обработка на звук с драйвер за висока чувствител­ност, а новият им чипсет е заложен и в най-новия смарт часовник на бранда – Huawei Watch GT 2.

FreeBuds 3 предоставят истински стерео звук благодарение на собстве­ния изохронен двуканален Bluetooth на Huawei. Тази технология синхронизи­ра двете слушалки, като улеснява ди­ректната връзка между устройство­то и слушалките без смущения.

bud5

Te може да се зареждат безжично – в удобния калъф за зареждане, с който се предлагат, или чрез обратно зареждане от поддържащ функцията смартфон, и работят 4 часа с едно зареждане.

buds1

Безжичните слушалки на Huawei се носят удобно благодарение на свои­те ергономични извивки и естествен отворен дизайн. Това позволява да се държат в ухото с часове. FreeBuds 3 впечатляват и с нов дизайн, като се предлагат в класическите бял, червен и черен цвят.


Повече информация за Huawei FreeBuds 3 има тук

ОЩЕ ОТ Shopping

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Точно навреме

Swatch отбелязват 30-годишнина от създаването на своя клуб за ценители с модела 30 and Ticking

МИНУТИТЕ НА ПРОЛЕТТА

Блясък, смелост и истинско очарование – така можем да опишем часовниците, с които Michael Kors дава начало на новия сезон.