Най-добрите приятели

Dog Fest 2019 събира кучета и техните хора

Ивайло Александров 25 септември 2019

Само който не е гледал куче, не знае за топлината и любовта в погледа на животното, когато гледа своя стопанин и най-добър приятел. И удоволствието и наградата, която е кучешката компания за човека. Сега първото издание на Dog Fest 2019 ще събере стотици кучета и стопани в Южен Парк 2 (парка зад музея "Земята и хората") в голям празник за всички, които обичат четириногите приятели.

Най-добрите приятели

От The Event Company обещават интересни срещи и беседи, игри за животните и техните стопани, както и любопитни разговори с хора, осиновили своите любимци. Една от основните теми ще бъде тази за осиновяването на животни, помощта за приютите за кучета, както и историите на хора, открили своите опашати другари именно на тези места. Затова добре дошли са и всички, които обмислят осиновяването на куче и все още се колебаят или претеглят всички съпътстващи фактори. 

Гости ще бъдат водещи дресьори на кучета, които ще направят демонстрации и ще дадат полезни съвети за стопаните - и бъдещи, и настоящи, така че да могат да общуват по-лесно с животното си и да се погрижат за неговото правилно възпитание. Събитието обръща специално внимание на грижите, от които кучетата имат нужда и ще даде идеи за полезни приложения и предмети, които могат да бъдат от полза в отглеждането на животните. Началото е в 14:00, а събитието е подходящо и за семейства с деца. Разбира се, присъствието на кучето ти е повече от желателно.

ОЩЕ ОТ Наука

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Смешно отделение

До не толкова отдавна stand up комедията беше непознато явление в България, дори за говорещите английски. Едва с новото хилядолетие и отприщването на потока информация, дошъл с интернет, и тук стана ясно, че стендъп комиците са артисти, които излизат пред публика, въоръжени с комични случки от ежедневието, хапливи коментари по злободневни теми или за публични личности. Те разчитат на своята харизма, за да разсмеят често претенциозни зрители. И имената на тези, които успяват, бързо стават популярни сред все по-нарастващата стендъп публика

Инженер се надруса от радиопулт

Уредът от края на 60-те е бил покрит с фин слой LSD