Усещане за суперзвезда

След трънлив и неравен път, Рита Ора е готова да се завърне на върха

Лоши сделки с музикални компании, таблоидни клюки и статут на секссимвол – Рита Ора е преминала през доста неща в сравнително кратката си музикална кариера. Сега, понесена на крилете на новия си албум "Phoenix”, Ора е амбицирана да се завърне там, където най-много й отива да бъде – на върха

Стилист Карън Кларксън
Коса Лиса Лоудат
Грим Мери Брус
Маникюр Сабрина Гейл
Продукция NM Productions

Харизмата на звезда е нещо, което се описва трудно, но няма как да я пропуснеш, когато я видиш, а след това не можеш да забравиш дълго време за срещата с нея.

Последния път, когато се натъкнах на това явление, беше само преди няколко седмици, когато една 27-годишна жена се изправи сама на сцената и изпя акапела ”I Have Nothing” на Уитни Хюстън. И то по начин, с който легендарната соул дива би се гордяла.

Усещане за суперзвезда
Г-ца Ора с рокля и шапка Saint Laurent

Тълпата, потънала в екраните на настроените за лайвстрийм телефони, утихна напълно, след което избухна в ръкопляскания и дива еуфория. И те като мен знаеха, че току-що са станали свидетели на един наистина специален момент. Моментът, в който ти, простосмъртният, осъзнаваш, че си в компанията на истинска суперзвезда.

Ако трябва да съм честен, жената на сцената, облечена в прилепнала рокля в черно и бяло и с нереално руси коси, не е коя да е 27-годишна. Тя е Рита Ора – британската певица, която има в автобиографията си множество разпродадени до последния билет концерти, респектиращи продажби и не една или две статуетки от най-престижните музикални награди в света.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Какво научих: Николай Костер-Валдау

Актьорът за нещата от живота и знаковата си роля на Джейми Ланистър в "Игра на тронове" в интервю на Зорница Аспарухова, специално за Esquire България

Кит Харингтън

Мъж за пример