Последно сбогом на Grumpy Cat

Най-известната котка в интернет е починала преди три дни

Сърдитото изражение на Grumpy Cat със сигурност е познато на всички онлайн потребители, затова и новината за смъртта на котката предизвика вълна от съжаление в интернет.

Grumpy Cat е починала на 14 май на 7-годишна възраст, в следствие на усложнение след инфекция. Новината бе потвърдена от собствениците ѝ в Twitter.

Последно сбогом на Grumpy Cat

Grumpy Cat, чието истинско име е Тардар Сос, стана хит в интернет през 2012 г. Снимките с киселото ѝ изражение бързо се превърнаха в хиляди забавни меме-та, които иронизират щастието като такова. Grumpy Cat се превърна в такава онлайн сензация, че нейният Instagram профил има над 2,4 млн. последователи, а в Twitter – повече от 1,5 млн. последователи.

эяяэ

Grumpy Cat определено донесе цяло състояние на собствениците си. Котката се оказа златна мина за търговия и на пазара излязоха многобройни артикули и стоки с нейния лик. Grumpy Cat дори вдъхнови филм и видеоигра.

Нейният личен мениджър Бен Лашес счита, че котката е изкарала около 100 млн. долара от приходи от различни видове бизнес инициативи и  авторски права.

ОЩЕ ОТ Четива

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Важно е изображението

Историята на комиксите е по-дълга и интересна, отколкото си мислиш

Кралицата в интернет

Кралица Елизабет II се търси човек, който да поддържа профилите ѝ в социалните мрежи