Наистина 80 дни около света

Нова програма на Airbnb организира околосветско пътуване по подобие на това в книгата на Жул Верн

Хората, които искат да обиколят света, вече имат един много класически и съвсем не скъп вариант да го направят.

В миналото платформата Airbnb организира различни видове изживяване за своите клиенти - преспиване в Лувъра или в автентичен влаков вагон от Втората световна война или в басейн с акули. Сега обаче предизвикателството  е още по-голямо.

Наистина 80 дни около света

За да промотира новата си услуга Airbnb Adventures, компанията предлага организирано пътуване около света, което преминава през 6 континента, 18 държави, 2 океана и 5 морета с 8 различни вида транспорт. Вдъхновението за тази инициатива идва от книгата на  Жул Верн „80 дни около света", а цялото пътуване струва  5 хил. долара на човек.

dssdds

Новата програма Airbnb Adventures включва  още около 200 пътувания през 6 континента, като всичко е организирано през платформата и не е обвързано с големите туристически компании.

dsdsdsd

Някои от предложенията на Airbnb Adventures включват изживявания като  10 дни рафтинг в Юкон, пътуване на камила през Оман и кулинарно пътуване с каяк през шведските острови. Всяко пътешествие се осъществява с опитен гид, а групата е от 12 пътешественика.

dssdr6

 

ОЩЕ ОТ Интервюта

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В супермаркета - със собствени съдове

Нова инициатива във Великобритания тества дали е възможно да се прекарти използването на пластмасови и найлонови опаковки

Арестуваха фалшивия Клуни

Тайландски съд ще повдигне обвинение срещу двама италианци, единият се преструвал на холивудската звезда, за да започне моден бранд