Бандерас влиза в кожата на Пикасо!

Антонио ще пресъздаде живота на художника по National Geographic

08 септември 2017

Един от Малага ще играе друг от Малага - National Geographic избра Антонио Бандерас да пресъздаде живота на Пабло Пикасо във втория сезон на сериала Геният, който представя някои от най-важните личности в човешката история.

Разбира се, Бандерас прие присърце идеята да влезе в кожата на прочутия си съгражданин, който е и един от най-влиятелните творци на 20-ти век. "Житейската история на Пабло Пикасо е изумителна. Изпитвам огромно уважение към гения му", обяви Бандерас.

"От Панчо Вия до Че Гевара - Антонио е доказал, че може да се справя с исторически образи, и то по брилянтен начин", аргументираха се от National Geographic. Според продуцентите Бандерас е достатъчно харизматичен, за да запълни многопластовия и сложен характер на Пикасо. "Антонио е всичко, за което можем да мечтаем", твърдят още от научно-популярния канал.

Първият сезон на Геният пожъна огромен успех - Джефри Ръш изигра впечатляващо ролята на Алберт Айнщайн, а преди няколко дни сериалът получи 10 номинации за наградите "Еми".

http://www.esquire.bg/10-frazi-koito-ni-podari-pikaso/

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Гари Олдман като Чърчил: Дойде ли време за "Оскар"?

Ако вярваме на критиците, моментът явно най-сетне е дошъл!