Ето я първата снимка на Рами Малек като Фреди!

Доста си приличат

08 септември 2017

До 25 декември 2018 г. има още доста време, но отсега тръпнем в очакване на биографичната лента Бохемска рапсодия, която ще се концентрира върху живота на гениалния Фреди Мъркюри. Прогнозите са, че филмът ще се превърне в огромна сензация, а първата снимка на Рами Малек (познат от ролята си в популярния в САЩ сериал Mr. Robot) като Фреди напълно потвърждава това. Приликата между актьора от египетско-американски произход и легендарния фронтмен на Queen е поразителна, в което сам можеш да се убедиш от фотоса в Instagram.

https://www.instagram.com/p/BYrFgERFrLr/?taken-by=entertainmentweekly

На снимката Малек е облечен като Фреди от концерта LiveAid от 1985 г., а филмът ще се концентрира върху живота на музиканта от момента, в който се запознава с Брайън Мей и с Роджър Тейлър до най-бляскавите години на Queen. Идеята на сценаристите е да не наблягат на последните моменти от битието на Фреди, когато той водеше битка със СПИН.

Режисьор на Бохемска рапсодия ще е Брайън Сингър, отговорен за успехите на класики като Обичайните заподозрени, X-Men и Операция „Валкирия“.

Снимка: Instagram@EntertainmentWeekly
http://www.esquire.bg/zadavat-se-novi-parcheta-na-fredi-markyuri-s-deyvid-boui/

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бандерас влиза в кожата на Пикасо!

Антонио ще пресъздаде живота на художника по National Geographic