Скандалът се разраства: Обвиниха и Дъстин Хофман в секс тормоз!

Легендарният актьор се пробвал със 17-годишна сценаристка

02 ноември 2017

Дъстин Хофман е поредното име, пострадало от домино-ефекта на холивудския секс скандал - след като половината киноиндустрия пропищя от магната Харви Уайнстийн, а великият Кевин Спейси бе обвинен в непристойно поведение от 14-годишно момче (в опит да се защити, звездата от Американски прелести публично обяви, че е гей), сега и легендата от Рейнман ще трябва да се оправдава за превъзбудената си атака срещу сценаристката Ана Греъм Хънтър.

Пред The Hollywood Reporter Хънтър обяви, че актьорът я е "обарвал" и си е позволил агресивни сексуални реплики по време на съвместната им работа по телевизионния филм Смъртта на търговския пътник през 1985-а. "Той откровено флиртуваше; хвана ме за задника и ме накара да му направя масаж на стъпалата", заявява дамата, в онзи момент едва 17-годишна. "Една сутрин, когато отидох до гримьорната, за да го питам какво иска за закуска, изстреля: 'Искам твърдо сварено яйце и рохко клиторче.' Антуражът му се спука от смях, а аз стоях безмълвна."

Цялата история Ана разкрива в писмо до сестра си. "Днес осъзнах, че някои неща в този бизнес наистина ме плашат. Първо на първо, Дъстин е курвар. Когато гледах Тутси, исках да се омъжа за него, но всичко се промени", пише. "Докато го изпращах към лимузината му, стисна задника ми четири пъти. Казах му, че е мръсен превъзбуден чичка!"

В отговор на статията в The Hollywood Reporter, Хофман пусна официално изявление с текст: "Изпитвам безкрайно уважение към нежния пол и се чувствам ужасно, ако действително съм сторил нещо, с което съм накарал това момиче да изпита дискомфорт. Съжалявам много - това в никакъв случай не отговаря на реалната ми ценностна система."
 

Още:

http://www.esquire.bg/gey-samopriznaniata-na-znamenitostite/

 

Оригиналният материал е в Esquire.com

ОЩЕ ОТ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА