Netflix (очаквано) изрита Кевин Спейси!

Сбогом, Франк Ъндърууд

05 ноември 2017

Можеш да се сбогуваш (поне засега) с Къща от карти - Netflix реши да играе на сигурно и да скъса отношенията си с Кевин Спейси, към когото заваляха многобройни обвинения в сексуален тормоз през последните дни. Дигиталната платформа обяви решението си с официално изявление: "Ще продължим да работим с MRC (независима продуцентска компания), за да проучим възможностите за бъдещо продължение на сериала. Но при всички положения вече няма как да мислим и за пускането на филма Gore с участието на Кевин Спейси и продуциран от самия него".

Още в началото на седмицата Netflix обяви, че временно спира заснемането на шести сезон от Къща от карти. Малко след това 8 от участниците в работния екип на продукцията обявиха, че носителят на "Оскар" Спейси е "сексуален хищник".

http://www.esquire.bg/skandalat-se-razrastva-obviniha-dastin-hofman-v-seks-tormoz/

В последните дни се появиха слухове, че MRC все пак планира продължение на сериала, но с нов сценарий, в който главната роля да бъде поета от Клеър Ъндърууд (Робин Райт), след като мъжът й Франк (Кевин Спейси) бъде "убит" по някакъв начин.

 

Още:

http://www.esquire.bg/gey-samopriznaniata-na-znamenitostite/

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Esquire на глътка бърбън с Матю Макконъхи!

Носителят на "Оскар" ни дава рецепти за кариерно прераждане... и коктейли.