Няма край: Обвиниха и Сталоун в секс-тормоз на малолетна!

Говорителят му категорично отрича

19 ноември 2017

Ако някога си завиждал на холивудските звезди, май е време да спреш да го правиш - поредният легендарен актьор бе обвинен в секс-тормоз на малотелнаDaily Mail твърди, че съществува полицейски доклад от края на 80-те години, според който самият Роки - Силвестър Сталоун, е изнасилил 16-годишно момиче, когато той е бил на 40. Екшън-иконата спретнал тройка заедно с тогавашния си бодигард Мийкъл де Лука, който вече е покойник.

http://www.esquire.bg/netflix-ochakvano-izrita-kevin-speysi/

Предполагаемата случка се разиграла в хотел в Лас Вегас. Според публикацията най-напред Сталоун правил секс с  малолетната, след което я принудил да повтори с охранителя. Жертвата се запознала с холивудската звезда по време на ваканцията си чрез посредничеството на друг актьор - Дейвид Менденхол, изпълняващ ролята на сина на Сталоун във филма Over the Top, и разказала, че била толкова уплашена и унижена, че не подала оплакване в полицията. Момичето признало, че първоначално се съгласила да прави секс със Сталоун, но не и да участва в тройка с бодигарда му.

Говорител на Сталоун побърза да опровергае информацията: "Това е абсурдно и изобщо не отговаря на истината. Подобно нещо никога не се е случвало". И подчертава, че полицията не е разпитвала клиента му - нито тогава, нито сега.

Още:

http://www.esquire.bg/lovat-na-veshtitsi-udari-lui-si-key/

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Колко са високи най-секси актрисите на Холивуд?

Истина ли е това, което виждаш на екрана?

Топ 10 на конспиративните филми!

Вярваш ли, че всичко е прозрачно?