Бръсненето е лесно

Серия MEN от Еau Thermale Avène за всеки тип кожа

06 юни 2018

Серия MEN от Еau Thermale Avène за всеки тип кожа

Познаваш усещането, когато след бръснене от афтършейва те щипе, а кожата на лицето ти е изтръпнала поне до обяд. Ако имаш чувствителна кожа, по-къдрава брада или просто ако искаш отлични грижи за лицето си, Еau Thermale Avène са разработили нова, революционна формула за бръснене и грижа след него. Тя включва гел и пяна за бръснене, балсам и флуид за след бръснене, както и анти-ейдж грижа. Всички продукти от серията MEN са формулирани без алкохол и са адаптирани към всеки тип кожа и индивидуалните навици.

Бръснене Гел за бръснене 200мл е с тройно действие, ограничава раздразненията и улеснява плъзгането на бръснача за приятно, нежно и прецизно бръснене.

Пяната за бръснене 150мл е лека и кремообразна и също като гела, улеснява плъзгането на бръснача по кожата, правейки самия процес по-комфортен.

Бръсненето е лесно

И двата продукта за бръснене имат тройно действие - защитаващо, което предпазва кожата от проблеми в следствие на микропорязванията; хидратиращо, което омекотява кожата и успокояващо, което прави усещането на лицето след бръснене по-комфортно и свежо.

Хидратация Балсам за след бръснене 75мл мигновено успокоява раздразненията и защитава кожата от проблеми, в резултат на микропорязвания. Оставя върху кожата много нежен защитен филм. Действа на четири нива - възстановява раздразнената от бръсненето кожа, защитава я и намалява риска от проблеми в резултат на микропорязванията, притежава хидратиращи агенти, които омекотяват кожата и има успокояващ ефект.

Флуид за след бръснене 75мл успокява кожата от действието на бръснача, като придава усещане за свежест и комфорт. Също действа на четири фронта за грижа на кожата на лицето, но освен защитаващото действие, има матиращ ефект, а хидратиращи агенти омекотяват кожата и я правят и по-нежна.

Грижа анти-ейдж Анти-ейдж хидратираща грижа 50мл хидратира, съживява и тонизира кожата. И най-важното - действа срещу първите признаци на стареене като усилва естествения синтез на хиалуронова киселина.. Крайният ефект е значително по-стегната кожа, измерена с помощта на биометрологичен метод. Казахме ти - бръсненето вече е не просто лесен, но и приятен процес.

ОЩЕ ОТ Спорт и здраве

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ултимат Либидо

Превърни секса в наистина върховно преживяване

Лято с полъх на студена война

Футболният терен като военен фронт