Уинона Райдър и Киану Рийвс - тайно женени от 26 години?

Актьорите минали под венчило по време на церемония, инсценирана за филма на Франсис Форд Копола "Дракула" с участието на...истински румънски свещеник.

20 август 2018

Актьорите минали под венчило по време на церемония, инсценирана за филма на Франсис Форд Копола "Дракула", с участието на...истински румънски свещеник, което означава, че брачният им съюз може да се окаже легитимен.

По време на интервю по повод предстоящата в края на август анти-романтична комедия "Destination Wedding", в която актрисата отново си партнира с Рийвс, Уинона Райдър подхвърли, че предвид факта, че ритуалът е извършен от истински свещеник, нищо чудно двамата с Киану да са законно женени от вече 26 години: "За целта на филма, двамата всъщност на майтап се оженихме. Не, не се шегувам, понякога ми се струва, че все още сме законна двойка пред бога."

[caption id="attachment_17693" align="aligncenter" width="720"]

Уинона Райдър и Киану Рийвс - тайно женени от 26 години?
Уинона Райдър и Гари Олдман се целуват в сцена от "Дракула" 1992.[/caption]

В отговор на новината, Рийвс се пошегува, че няма спомен дали и двамата са си казали заветното "да", но ако това се окаже истина, не би се учудил, ако сватбата е съвсем легитимна. По време на излизането на "Дракула" Киану Рийвс е на 28, а Уинона Райдър - на 21.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Страх от монахини

YouTube свалиха рекламно видео за новия хорър - било твърде страшно

11-те най-добри филма за порно индустрията

Това, че Холивуд черпи и ще продължава да черпи сюжети от бизнеса с филми за възрастни, е не само логично, но и често приятно за окото. Ето 11-те филма за порно индустрията, които според Esquire гъделичкат приятно либидото на зрителя, а изкуството не страда за сметка на чистото гузно забавление.